Nules reuneix al Consell de Xiquets i Xiquetes per fomentar la participació infantil en temes municipals

Presenten diferents propostes per al nou Casal Jove

IMG-20240325-WA0001.jpg

En un esforç per fomentar la participació activa dels més joves en els assumptes municipals, Nules ha reunit els membres del Consell de Xiquets i Xiquetes.

Aquest consell, creat amb el propòsit d'involucrar als xiquets en la vida pública local, duu a terme diverses accions, incloent-hi la celebració de plens on es discuteixen i proposen solucions a problemàtiques prèviament analitzades en els centres educatius.

Durant el ple d'aquest mes de març, es van presentar diverses propostes relacionades amb el nou Casal Jove, abastant des de la instal·lació d'una sala de karaoke fins a tallers de defensa personal, teatre, cuina i concursos de decoració, entre altres activitats.

La regidora d'Infància, Rosa Ventura, va expressar la seua satisfacció per la implicació i reflexió dels xiquets en la millora del seu poble, destacant la importància d'aquesta mena d'iniciatives en el desenvolupament cívic de la joventut.

El Consell està compost per representants de cinqué i sisé de Primària de sis col·legis locals, així com per estudiants de primer i segon de l'ESO de l'IES Gilabert de Centelles.

Aquesta iniciativa, llançada per primera vegada a Nules en 2018 sota la Regidoria de Participació Ciutadana, ha sigut ben rebuda tant per estudiants com per professors de la comunitat educativa local.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació