L'Ajuntament de Nules organitza la XI Ruta de la Tapa durant diversos caps de setmana

Com a novetat aquesta edició s’allarga un cap de setmana més i inclou els dies 1 i 2 de juny

AJUNTAMENT_NOU_1.jpg

L'Ajuntament de Nules anuncia l'onzena edició de la Ruta de la Tapa, un esdeveniment culinari que es durà a terme durant diversos caps de setmana del mes de maig i el primer cap de setmana de juny. Aquesta edició s'estendrà més enllà de l'habitual, tenint lloc els dies 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de maig, així com l'1 i 2 de juny.

Una novetat destacable per a enguany és l'ampliació de l'esdeveniment al llarg d'un cap de setmana addicional. L'objectiu principal de la ruta és promoure la gastronomia local i, com en anys anteriors, es mantindran les iniciatives reeixides introduïdes en edicions anteriors.

L'esdeveniment continuarà oferint l'oportunitat de gaudir de còctels, tant amb alcohol com sense alcohol, la qual cosa permet la participació d'una varietat d'establiments, inclosos locals d'oci. A més, l'Ajuntament de Nules atorgarà un premi especial a la millor tapa o còctel que utilitze taronja o mandarina com un dels seus ingredients.

L'horari de participació per als establiments serà d'11.00 a 15.00 hores i de 19.00 a 1.30 hores per a bars i restaurants, estenent-se fins a les 03.30 hores per als pubs. El preu de les tapes, tant salades com dolces, juntament amb una beguda, serà de 3,50 euros. Els còctels amb alcohol tindran un preu de 5 euros, mentre que els sense alcohol costaran 4 euros.

Els establiments interessats a participar tenen fins al pròxim 9 d'abril a les 14.00 hores per a presentar les seues sol·licituds. Per a obtindre més informació, poden dirigir-se al Departament de Comerç de l'Ajuntament.

Com és habitual, la XI Ruta de la Tapa premiarà als locals que servisquen les tres millors tapes, que seran seleccionades mitjançant votació popular. Durant l'esdeveniment, els usuaris podran obtindre passaports en els establiments participants, que podran segellar amb cada consumició per a optar als premis que s'entregaran al públic participant.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació