VÍDEO| Presentació LXXI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules

presentació fira nulesEl regidor d'Agricultura de Nules, César Estañol, junt als membres de la Comissió de Fira, Lorenzo González i Blai Roig presenten la programació de la LXXI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules. 

INCLOU VÍDEO

 

La LXXI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules es presenta amb una programació  amb importants novetats que tenen com a finalitat renovar i modernitzar la fira. Davant açó, el regidor d’agricultura, César Estañol, comenta que “volem que aquesta fira es converteixca en un punt de trovada i un referent per al llaurador i el professional del sector”.

La fira tindrá lloc els dies del 14 al 17 de setembre i compta com a principal novetat la creació del Racó del Llaurador, un espai dissenyat per a que l’agricultor puga informar-se de les diferents tendències, innovacions, normatives, entre altres temes d’interés per al sector agrari.

Així, hi haurà diferents xerrades tècniques i informatives amb temàtiques com “La citricultura ecològica” a càrrec del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAEV); “Gestió dels bancs de terra” que impartiran tècnics de la Conselleria d’Agricultura; hi haurà una valoració dels resultats de les reunions amb la Comissió Europea amb la presència de representants de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador; a més també impartirà una xerrada  l’Associació Local de Llauradors anomenada “Agrupar las ventas, la fuerza del agricultor”; altres temes que es tractaran seran “Ley de la cadena alimentaria y contrato de compra venta” a càrrec de FEPAC-ASAJA; “Nuestro campo más seguro” que protagonitzarà la Unitat Rural i Ecològica de la Policia Local de Nules; i altra de les ponències será “La citricultura como motor económico” a càrrec del Pacto Comarcal por el Empleo de la Plana Baixa.

A més la fira tindrà les tradicionals activitats com el V Concurs de ferradors; el tir i arrossegament, exhibició d’oficis artesans amb canya, fusta, forja, espart, entre altres. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació