ANUNCI.jpg

 

Nules reconeix la cultura del municipi en la I Gala Cultural

Congrega a una àmplia representació del col·lectiu cultural per a homenatjar a 22 artistes locals 

image001_1.jpg

L’Ajuntament de Nules ha celebrat aquest dissabte al Teatre Alcázar la I Gala Cultural amb la qual s’ha homenatjat a diferents associacions, entitats i persones representatives de la cultura local.

En concret, l’acte ha congregat a una àmplia representació del col·lectiu cultural de la localitat, i s’ha fet un reconeixement a un total de 22 persones relacionades amb diferents àmbits culturals com ara l’art escènic i performance, art sonora i música, arts visuals, i arts literàries.

En aquest sentit, les persones guardonades han estat Jordi Ballester, actor; Pepa Cases, actriu i cantant; Rosita Amores, vedetteVicente Bonet, director de cinema; Joan Peris, director de teatre i actor; Miguel Ángel Martínez Montes, director de l’Associació Música Viva; Amparo Monlleó, presidenta de la Coral San Bartolomé; Angelines Paradells, presidenta de la Coral Veus de Cor CEAM Nules; Ruth Carratalá, presidenta de l’Orquestra Laudística Daniel ForteaHéctor Saura, president de l’Associació Musical Artística NulenseVicente Franch i Benjamín Lengua, del grup musical “Spirits”; Pedro Navarro, guitarrista; Juanjo Carratalá, compositor i músic; Alfons Pérez “Malparlat”, cantautor; Pilar Escrig, fundadora del Cor Popular Vila de Nules; Josefina Roselló, pintora; José Luis Molés, fotògraf; Marisol González, poeta; Lola González, poeta; Álex Flich, poeta; Mónica Mira, escriptora; i Sol Giner, en representació de l’escultor Enrique Giner.

De fet, totes elles han rebut un reconeixement per contribuït a engrandir la cultura de la localitat de Nules, i se’ls ha lliurat una escultura simbòlica que ha estat dissenyada per a aquest esdeveniment per l’escultor local Juanma Gavara.

L’acte ha comptat, a més, amb actuacions en directe amb la música dels artistes locals Laia Pizà i Marc Miralles, de l’actriu Diana Bernal, i de la ballarina Miriam Forte. Així mateix, el periodista Raúl Puchol ha estat l’encarregat de dirigir l’acte actuant com a presentador d'aquest.

La regidora de Cultura, M. José Esteban, comenta que “seguirem treballant per a donar continuïtat a aquesta gala que ha estat tot un èxit, donat que en aquesta primera hem homenatjat a una representació dels nostres artistes, però hi ha molts més que seran també reconeguts en les pròximes edicions. La idea és que la Gala Cultural tinga un caràcter biennal”. 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació