ANUNCI.jpg

 

Nules licita tres casetes del Mercat Municipal per a impulsar l’oferta gastronòmica

El termini per a presentar ofertes finalitza el 4 de juny

IMG_1421_1.jpg

L'Ajuntament de Nules ha anunciat la licitació de tres casetes vacants dins del Mercat Municipal amb l'objectiu d'ampliar l'oferta gastronòmica i dinamitzar aquest espai. Les casetes disponibles són les número 4, 10 i 11. El termini per a presentar ofertes finalitza el 4 de juny.


"Amb aquesta licitació volem que les casetes buides puguen albergar noves activitats comercials sota les condicions establides en el plec, permetent així que els interessats presenten les seues ofertes a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat. L'objectiu és revitalitzar aquest espai i aconseguir que totes les casetes del Mercat Municipal estiguen operatives", informava César Estañol, regidor de Mercats.

Les activitats comercials que es pretenen implantar inclouen una gelateria, un bar cafeteria, i una vinacoteca especialitzada en embotits selectes. El cànon anual mínim per a les casetes 10 i 11 és de 1.562,50 euros, mentre que per a la caseta 4 és de 1.171,87 euros. Els interessats tenen fins al dimarts 4 de juny per a presentar les seues ofertes. Els plecs estan disponibles al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Nules, al portal de transparència i en la Plataforma de Contractació de l’Estat.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació