ANUNCI.jpg

 

Coalición Existe assegura que han vingut per a quedar-se i apunta a eleccions autonòmiques i generals

WhatsApp_Image_2024-05-24_at_14.35.55.jpeg

Aquest matí a la seu de Centrats en Nules (CeN) es presentava la campanya electoral per a les europees del partit COALICIÓN EXISTE: La España olvidada EXISTE-Municipalistas-Mundo Justo. Comptava amb la participació d'Ángel Montealegre, vicepresident d'Unión Municipalista i número 2 en la candidatura de Coalición Existe al Parlament Europeu; Ginés Campillo, secretari general d'Unión Municipalista i alcalde de Mazarrón; David García, president d'Unión Municipalista i alcalde de Nules; i María Vilar, número 13 en la candidatura europea i resident a Nules. Els acompanyava Ramiro Solanes, número 6 en la candidatura europea i el primer valencià en aquesta, així com altres regidors de Centrats en Nules.

En aquest acte s'han reivindicat com a alternativa política per a totes aquelles persones que no es senten representades amb les opcions que hi ha actualment, i asseguren que van a fer política des del municipalisme, reivindicant les necessitats de tots els ciutadans. David García destacava que es tracta de la coalició més ambiciosa de la història de la democràcia: "Si ja en el seu dia quan es va fer la UCD pareixia que era un cúmul de partits i eren 14, ara en som més de 100, de moment". A més, anticipava que al marge del resultat electoral, aquesta organització ha vingut per a quedar-se: "Ens presentarem en aquelles eleccions que vinguen, siguen de caràcter autonòmic, general o europees". 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació