ANUNCI.jpg

 

Nules reuneix al Consell de l’Esport

L'objectiu es millorar l’esport local i mantenir col·laboracions amb els clubs 

IMG-20240524-WA0002_1.jpg

El Consell de l’Esport de Nules ha celebrat la seua primera reunió de la nova legislatura aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar treballant en la millora de l’esport al municipi i continuar amb les col·laboracions existents entre l’Ajuntament de Nules i els diferents clubs locals.

En aquesta trobada, des de la regidoria d’Esports s’ha presentat un balanç econòmic de les aportacions municipals realitzades als diferents clubs esportius en els darrers anys. Aquestes aportacions inclouen l’ús d’instal·lacions municipals, la programació d’activitats i escoles esportives, així com la col·laboració en concursos i proves esportives de diverses modalitats.

Un altre tema destacat ha estat la revisió de les bases de les subvencions atorgades pel consistori a les entitats esportives locals. "Fa dos anys vam modificar aquestes bases per millorar les ajudes, i els clubs volen continuar amb l’actual sistema de concurrència competitiva", ha comentat el regidor d’Esports, Gabriel Torres. A més, s’ha ofert als clubs la possibilitat de participar en la programació de les escoles esportives per promocionar-se entre els joves participants.

També s’ha proposat la formació d’una comissió per organitzar la Gala de l’Esport, que tindrà lloc l’any vinent. "La reunió ha estat molt positiva, i s’ha acordat mantenir les mateixes línies d’actuació i col·laboració que en els últims anys", informava Torres. 

La regidoria d’Esports ha destacat la bona disposició dels clubs esportius per seguir col·laborant i treballant conjuntament amb l’ajuntament, posant de manifest el compromís comú per fomentar l’esport i les activitats físiques a Nules.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació