ANUNCI.jpg

 

Nules inicia l'estiu descobrint el patrimoni natural a través de la fotografía en familia

L'objectiu és ensenyar als més joves a ser conscients del seu entorn i emfatitzar la importància de cuidar el planeta

24.06.FOTOGRAFIA_NATURA_1.jpg

Nules inicia l'estiu descobrint el patrimoni natural a través de la fotografia en família. L'activitat ofereix una oportunitat per aprendre i compartir el territori amb família i amics al voltant del paratge natural protegit de l'Estany i marjal de les Platges de Nules. L'objectiu és ensenyar als més joves a ser conscients del seu entorn, emfatitzar la importància de cuidar el que conservem i respectar el nostre planeta.

El taller-passeig, impartit per la fotògrafa Marta Mor i el biòleg Joan Casabó de "Assoc. Platges de Nules", inclou una introducció teòrica on es presenten coneixements i tècniques bàsiques de la fotografia digital. A continuació, es realitza un recorregut guiat per posar en pràctica aquests coneixements.

Durant l'activitat, es farà un recull d'imatges del patrimoni cultural i natural que es presentaran a la 3a Edició de "CASETES OBERTES". Aquest projecte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Nules, CEIP Lope de Vega Recicla l'Escola i Abraça'm Lactància i Criança.

La participació és gratuïta, amb inscripció prèvia a través del següent enllaç: https://bit.ly/EXPLORANT_LESTANY. Les places són limitades. Els participants aprendran a identificar diferents tipus de vegetació autòctona i invasora, a entendre el paisatge, la importància de l'aigua i a conéixer l'origen del nucli històric de les Platges de Nules.

L'entorn natural de l'Estany de les Platges de Nules és una aula diversa i enriquidora, on cada sortida pot esdevenir una lliçó en botànica, ecologia i fauna, vinculant el patrimoni natural amb el patrimoni cultural. La fotografia és una eina per descobrir que ens invita a observar detingudament i fer-nos preguntes que completen el nostre coneixement de l'entorn. La natura és el millor espai per educar en valors i respecte.

L'activitat està adaptada per a totes les edats, recomanada per a famílies amb nens a partir de 5 anys, així com per a joves i aficionats a la fotografia i al paisatge cultural.

 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació