José Antonio Segarra de l'Escola d'Hostaleria de Castelló guanya el X Concurs de Rebosteria Clemenules

IMG 2168 1José Antonio Segarra, alumne de l’Escola d’Hostaleria Costa Azahar de Castelló ha guanyat el X Concurs de Rebosteria Clemenules amb el seu postre anomenat “Huerta de Clemenules”, el segon lloc ha sigut per a Sara Torres també de l’Escola d’Hostaleria Costa Azahar de Castelló que ha presentat el plat de rebosteria “Florecer de Clemenules” i el tercer classificat ha sigut un alumne de l’Escola d’Hostaleria les Terres de l’Ebre de Tortosa, Bernat Segarra, pel postre anomenat “Bomba de Clemenules”.

En total han sigut deu finalistes els que han participat en el X Concurs de Rebosteria Clemenules entre els quals hi havia alumnes de l’Escola d’Hostaleria Costa Azahar de Castelló, del IES Ravatxol de València, de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cartagena, de l’Escola d’Hostaleria les Terres de l’Ebre de Tortosa, del IES Zaurín de Zaragoza, del IES Xixona (Alacant) i de l’Escola d’Hostaleria de Benicarló. El jurat ha estat format per Vicente Martínez, president de l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashosnul); Francisco Pérez, director de l’Escola d’Hostaleria Costa d’Azahar de Castelló; Cova Morales, membre de Educachef Castelló; i pels crítics gastronòmics Francisco González i Pepe Torres.

IMG 2104 1A més del concurs ha tingut lloc la X Mostra Gastronòmica en la que els presents han pogut degustar begudes i plats elaborats amb clemenules per l’Associació d’Ames de Casa de Nules i per alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Castelló. Aquesta mostra té un caràcter benèfic i el recaptat es donarà a Càritas de Nules.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació