L'Institut Valencià de Cultura presenta la programació a Castelló del primer trimestre de 2018

Roda gener 2Ja s’ha presentat la programació de gener a març del 2018 de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, una programació de qualitat, diversa i equilibrada que oferirà a Castelló propostes artístiques que podran satisfer a tot tipus de públic.

A la presentació han estat el director general de l’IVC, Abel Guarinos, la directora adjunta de Música i Cultura Popular i el delegat territorial de l’IVC a les comarques de Castelló.

Abel Guarinos ha assenyalat «aquesta programació reuneix més de huitanta propostes diferents i adreçades a tot tipus de públic, amb una línia de qualitat i professionalitat que busca, sobre tot, fidelitzar el públic que ja tenim i acostar a nous públics a les nostres propostes, amb aquesta programació a Castelló arriben alguns dels millors artistes de l’escena internacional»

Fins a catorze propostes escèniques ompliran el Principal, amb la presència de dues exitoses produccions de l’Institut Valencià de Cultura com «Cuzco» de Víctor Sánchez Rodríguez i el musical «Tic-Tac» amb direcció escènica de Carles Alberola i direcció musical de Noelia Pérez i Josep Zapater, o l’obra del valencià Chema Cardeña «Shakespeare en Berlín», la dansa estarà present de la mà de figures com Maria Pagés o la companyia de Thomas Noone, es podrà veure el «Calígula» de Camus sota la direcció de Mario Gas, reflexionar sobre la crisi dels refugiats amb «El metge de Lampedusa» una producció del festival Temporada Alta, o veure l’espectacle guanyador del Max al millor espectacle infantil o juvenil de 2017 «Amour» de Joaquín Oregui, sense oblidar la música en valencià amb el concert de comiat que oferirà Paco Muñoz el 24 de febrer.

A l’Auditori troben una molt completa oferta de música clàssica amb la presència de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, la Jove Orquestra Simfònica de Castelló i l’Orquestra Simfònica de Castellón junt a noms internacionals com Ivan Martin & Galdós Ensemble, James Rhodes o Arcadi Volodos. En l’apartat denominat Auditori Jazz Club, podrem gaudir de les actuacions de Tricia Evy, EGM i Ray Gelato & the Enforcer. Sense oblidar les activitats didàctiques relacionades amb diferents aspectes de la cultura musica.

Per últim l’Auditori també oferirà els seus cicles Territori Castelló amb les actuacions de Junior Mckenzie i Miguel Verchili y la banda cantinomediterránea, Així com el cicle «Un món de músiques» amb les actuacions de Lídia Pujol i Javier Corcobado.

Al Museu de Belles Arts podrem veure l’exposició temporal «De paisatges, passejos i paisans: Porcar, Lahuerta, Varela» i al vestíbul «La formació de la imatge fotogràfica. Instal·lació del procés fotogràfic» i «El retrat en la col·lecció fotogràfica de Rafael Marañón» a més durant el trimestre es celebraran cinc tallers, cursos i seminaris.

L’Espai d’Art Contemporani presentarà l’exposició «Ideologia en reposo» de Manuel Sáez, «Espais sensibles» de José Antonio Orts, el Simposi Re-pensar l’Espai organitzat pels amics de l’EACC, el taller «La direcció artística. l’Espai escènic del cinema», la performance «Sortilegis. Performances de llum i so» de José Antonio Orts i el monòleg teatral «Psicosis de les 4.48» de Sarah Kane interpretat per Anna Alarcón.

Per completar la activitat cultural de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló ofereix cicles de filmoteca en dos espais el Teatre del Raval i el Paranimf de la Universitat Jaume I on es presentaran cicles com «Nou Cinema» «El primer Woody Allen» o «Cinema Inèdit»

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació