L'Institut Valencià de Cultura programa esta nit un concert del grup EGM a l'Auditori de Castelló

EGML'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha programat, per a esta nit a les 22.30 hores, en l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló, un concert del grup EGM, format per Ricardo Esteve, Robert Molina i Jesús Gimeno, dins del cicle Auditori Jazz Club.

El coordinador territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “EGM ens proposen un nou itinerari musical carregat de fusió, de bona música, d'experiència vital emocionant”. Ricardo Esteve, Rober Molina i Jesús Gimeno presenten el seu segon llarga durada, una col·lecció de nou cançons creades per a deixar volar la imaginació- A més, ha afegit que “els seus directes estan carregats d'energia, amb elaborades interpretacions, captiven a l'instant, sorgint la total complicitat artista-espectador”.

La seua música està banyada pel Mediterrani i realitza picades d'ullet constants als pilars d'allò que es denomina "fusió". La guitarra va narrant les aventures de la banda que abrigalla el relat amb percussió, bateria, baix i altres textures i sabors que aporten frescor i interès.

De la mà de Ricardo Esteve i Jesús Gimeno (co-fundadors de Jerez-Texas, grup de fusió de reconegut prestigi) i a partir de conèixer a l'increïble baixista Robert Molina, sorgeix *EGM, una nova formació integrada per tres virtuosos instrumentistes.

Després de la presentació del seu primer àlbum “principi actiu”, amb el qual van aconseguir una singular expectació en el panorama musical, llancen el seu segon treball discogràfic '*Barsoom danse', que amb les seues arriscades propostes ens segueixen delectant.

El so de *EGM és un apetitós còctel de Jazz, flamenc, pinzellades de *Funk i Pop de les quals quan proves… Sempre repeteixes. Temes que sedueixen a l'instant, una contínua picada d'ullet a l'espectador.

Les entrades per al concert, que costa 5 euros, poden adquirir-se en les taquilles de Teatre Principal i de l'Auditori o en www.instanticket.es.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació