FACSA estrena nova web per a acostar les seues activitats als ciutadans

Nueva WEB FACSA 1FACSA, dins del seu compromís amb la millora contínua, la transparència, la innovació tecnològica i l'excel·lència en el servei, encara 2018 amb importants novetats. L'empresa de Grup Gimeno ha renovat la seua pàgina web –www.facsa.com- per a acostar de forma més atractiva, dinàmica i actual les seues activitats a la ciutadania. 

L'estrena d'aquest nou canal digital es va realitzar ahir, dia de Sant Valentí, ja que ‘Estimem l'Aigua’ és el lema que inspira la home d'aquest nou espai virtual, que pivota entorn de sis apartats principals. En ells, a més d'incloure informació sobre la història i les diferents línies d'actuació de l'empresa, FACSA promou la difusió de la cultura de l'aigua i aporta tant dades d'interès com a consells per a afavorir un ús més responsable d'aquest recurs.

D'una banda, la web arreplega informació relacionada amb la qualitat de l'aigua, el cicle natural i urbà d'aquest recurs, tan escàs com a bàsic per a la vida, així com consells i bones pràctiques per a fer un ús responsable del mateix. D'altra banda, també s'han potenciat els continguts relatius a la informació sobre serveis, els projectes de R+D+i i les accions de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Amb la finalitat de fer més accessible i transparent la informació als seus clients, tant particulars com a administracions i empreses, s'ha donat una major visibilitat a les eines d'atenció virtual, com la eOficina o l'extranet, que permeten a l'usuari realitzar gestions online i obtenir, de manera ràpida i segura, tot tipus d'informació del seu interès, com les dades tècniques d'explotació d'instal·lacions en el cas de les entitats.

A més la web compta amb un disseny adaptatiu (*Responsive Web *Design), que permet ajustar la seua resolució i aparença a la pantalla de qualsevol dispositiu mòbil. D'aquesta manera, el visitant pot accedir còmodament a la informació, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Recerca i compromís social


La divulgació científica també té un apartat propi en la nova web. El domini incorpora, de forma molt accessible, il·lustrativa i dinàmica, informació sobre els diferents projectes relacionats amb la R+D+i, tant nacionals com a europeus, en els quals participa FACSA. En l'actualitat l'empresa també col·labora amb diversos organismes públics de recerca.

Dins de l'equilibri entre la seua activitat empresarial i la tornada a la societat que li envolta, en aquesta nova web FACSA també arreplega de manera molt gràfica les diferents accions de Responsabilitat Social Empresarial (*RSE) que ha implementat en els últims anys. 

Així, dóna a conèixer iniciatives divulgatives i de formació com el programa educatiu dirigit a escolars ‘El Curs de l'Aigua’ –apartat on també s'ha habilitat un canal directe de contacte per a professors- o la Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua, en col·laboració amb la Universitat Jaume I. També s'exposen projectes d'índole social com les beques FACSA, els convenis de pobresa energètica, el càlcul de la petjada de carboni, la realització d'auditories energètiques, el patrocini de proves esportives com el 10K FACSA o el Penyagolosa Trails, el CF Foment Castelló o la Ciutat Esportiva, entre uns altres.

A més, la web ha potenciat el seu apartat de notícies per a actualitzar de forma constant les informacions relacionades amb l'actualitat de l'empresa i les seues activitats en les diferents comunitats autònomes on està present.

Amb 145 anys d'experiència en la gestió del cicle integral de l'aigua, FACSA reforça així el seu posicionament com a referent en qualitat de servei, professionalitat, proximitat i innovació tecnològica per a posar al servei dels usuaris una eina útil per a contribuir a la divulgació de la cultura de l'aigua en la societat.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació