La Mancomunitat de l'Alt Palància organitza una Fam Trip

famtrip1La Mancomunitat de l'Alt Palància ha organitzat, recentment, una Fam Trip destinada a poder donar a conéixer tant la varietat com la qualitat dels atractius amb els quals compta la comarca, com una destinació turística de primera categoria.

Un viatge de familiarització del que suposa aquesta comarca com a espai únic en tota la Comunitat Valenciana que ha comptat amb l'assistència d'un nodrit grup de periodistes especialitzats en matèries com els viatges, el temps d'oci, el turisme o la gastronomia.

famtrip2El president de la Mancomunitat de l'Alt Palància, Ramón Martínez, ha assenyalat la importància d'aquest tipus d'activitats per a posar en valor tots aquells actius amb què compta la comarca que la fa única a l'interior de les comarques valencianes.

Martínez ha indicat que “disposem d'una sèrie de productes que pretenem impulsar des de la mancomunitat com són Terra d'Aigües, el Sabor Alt Palància, les Petjades de la Història, així com Activa't en l'Alt Palància”.

Una ruta que començava a Sot de Ferrer amb un esmorzar de confraternització en el qual s'explicava el programa d'aquesta Fam Trip i en el qual s'aprofitava també per a poder degustar alguns dels productes típics per part dels assistents a aquest. Des d'allí, es partiria en direcció cap a Altura amb la finalitat de poder conéixer de primera mà la Cooperativade Segon Grau per a poder veure el procés d'elaboració de l'oli, el pesat i la seua classificació per part dels professionals que la integren. 

famtrip4També va haver-hi temps per a poder visitar l'explotació de les carrasques i viver de tòfones de El Toro on un dels seus membres realitzaria una demostració de com s'extrauen les tòfones de la terra amb l'ajuda d'un gos, expert coneixedor d'aquest sistema. Per a finalitzar, que millor que un menjar de germanor en el mateix municipi de El Toro que serviria a més de poder degustar la cuina típica de la comarca, de poder departir i preguntar sobre el contingut d'aquesta iniciativa desenvolupada per la Mancomunitat de l'Alt Palància.

famtrip3

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació