La Diputació promociona la província de Castelló a fires europees

Les ThermaliesLa Diputació de Castelló ha iniciat 2017 amb el “ferm objectiu de posicionar la província en el mercat internacional com la destinació turística de qualitat que ja és” i per a açò en l'última quinzena d'aquest mes ha intensificat la seua campanya de promoció turística amb presència en fires de fins a cinc països d'Europa.

Així ho ha destacat el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, després que el Govern Provincial, a través del Patronat Provincial de Turisme, haja “venut l'oferta turística provincial en els principals aparadors turístics existents. Tenim una província única que volem projectar internacionalment com una destinació de qualitat, sostenible i diferencial”.

Per a açò, i una vegada marcada el full de ruta turístic fins a 2020 amb la presentació del Pla de Màrqueting Turístic, des del Patronat s'ha iniciat una intensa campanya de promoció internacional de la província que, en paral·lel a Fitur, va portar la passada setmana l'oferta turística castellonenca fins a França, en dues fires diferents, a més de Regne Unit i Bèlgica.

“Es tracta d'aprofitar tots els escenaris a la nostra disposició per a convertir la província en un referent turístic internacional i afermar la tendència alcista d'arribada de visitants procedents de tota Europa, sobretot de països amb connexió aèria directa amb l'aeroport de Castelló”.

Producte turístic diferenciat


El vicepresident provincial ha destacat que aquesta campanya de promoció turística internacional segueix la línia marcada pel Pla Estratègic de Turisme “promocionant els diferents productes turístics que conformen l'oferta provincial i que suposen un clar reclam per a l'arribada de grans masses de turistes”.

És per açò que el Patronat ha estat present en convocatòries amb perfils molt diferenciats com és el cas de 'Els Thermaliers', fira de turisme de salut celebrada entre el 19 i 22 de gener i en la qual es va instal·lar un stand propi, o les fires celebrades el passat cap de setmana tant a Bèlgica, dirigida al turisme actiu com en Paris, amb un perfil idiomàtic.

Turisme de Càmpings


cal destacar que després de participar el cap de setmana passat en la 'Holiday World Belfast', el Patronat Provincial de Turisme es desplaçarà divendres que ve fins a Irlanda per a participar en la 'Holiday World Dublin', on es farà especial incidència en el turisme de càmpings, amb un mostrador propi dins del stand de Turespaña.

Referent a açò, Martínez ha ressenyat que en la capital irlandesa, igual que en la majoria de fires “en les quals promocionem el potencial turístic castellonenc, anirem de la mà de l'empresariat provincial perquè tots treballem en la mateixa adreça i convertim el turisme en una indústria capdavantera en la província”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació