Culla viurà la Nit Romàntica el pròxim 25 de juny

Amb motiu d'aquesta jornada d'exaltació del romanticisme, des de l'Ajuntament s'ha elaborat un complet programa d'activitats

noche romantica

Culla, a la comarca de l'Alt Maestrat (Castelló), se suma a la celebració de la ‘Nit Romàntica 2022’, un esdeveniment que es desenvoluparà de manera conjunta en els municipis que pertanyen a l'Associació els Pobles Més Bonics d'Espanya.

Amb motiu d'aquesta jornada d'exaltació del romanticisme, des de l'Ajuntament s'ha elaborat un complet programa d'activitats, per al gaudi de quants visiten aquesta històrica localitat dissabte que ve 25 de juny.

Així doncs, a primera hora de la vesprada, en el ‘portal de la Font’ es disposarà d'un photocall en el qual immortalitzar l'esperit de la cita. A més, totes aquelles persones que pugen les seues fotos en aquest lloc amb l'etiqueta #lanocheromantica2022 entraran en el sorteig d'exemplars de la Guia dels Pobles Més Bonics d'Espanya 2022. A les 17:30h en el ‘carrer Pla’, està previst el denominat “el mercat ambulant romàntic”, on es podran adquirir diferents peces d'artesania, art i productes gastronòmics locals. Els més xicotets també comptaran amb un espai de diversió en aquest mateix emplaçament, amb activitats destinades a ells.

A les 18:30h. es durà a terme una visita guiada gratuïta pel barri antic del municipi, acompanyada per diferents personatges medievals. Per a participar en la visita és necessari realitzar inscripció prèvia en l'oficina de turisme (tel. 678 13 51 60). A les 20h. hi haurà una sessió poètica romàntica a càrrec d'Albert García, Susanna Liberós, Rosa Miró i Josep Abad en el Terrat, al costat de l'església d'El Salvador, amenitzada per música de piano. La jornada finalitzarà amb una audició de boleros i balades a càrrec de Lisbeth Freites (piano) i Bàrbara Bacora (veu), a les 23h. en el Terrat. Durant l'actuació, a les 24h., també tindrà lloc el ‘bes romàntic 2022’.

Alguns restaurants, allotjaments i comerços locals també han volgut participar en aquest esdeveniment i han preparat menús i lots de productes exclusius per a l'ocasió. De la mateixa manera, l'Ajuntament de Culla obsequiarà amb un detall als veïns i visitants. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació