La Diputació de Castelló aportarà 180.000 euros per a reforçar la seguretat del recinte de festivals de Benicàssim amb el seu tancament perimetral

La Junta de Govern aprovarà el dimarts 9 d'agost el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Benicàssim per a una actuació que té un cost global previst de 282.000 euros

 DSC5082

La Diputació de Castelló portarà a aprovació en la Junta de Govern del dimarts 9 d'agost un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Benicàssim per a subvencionar el tancament perimetral del recinte de festivals, «una actuació necessària per a reforçar la seguretat de les instal·lacions».

El conveni era un compromís adquirit pel president de la Diputació, José Martí, qui ha destacat «la importància de continuar avançant en les millores d'un recinte que acull des de fa anys uns festivals de música que són ja marca d'aquesta província i que contribueixen, sens dubte, a l'economia de Benicàssim i els municipis de voltant».

La quantia de la subvenció prevista per part de la Diputació de Castelló ascendeix a 180.000 euros per a l'anualitat de 2023, que se sumarà als 102.000 euros de l'Ajuntament de Benicàssim per a una actuació total entorn dels 282.000 euros.

Per a poder subscriure aquest conveni ha sigut clave l'adquisició definitiva, per part del consistori, dels terrenys on se situa el recinte de festivals, la qual cosa permet actuar en un nou tancament que delimite perimetralment la nova configuració geomètrica del lloc.

Des de l'ajuntament, com queda reflectit en el conveni, s'ha remés l'autorització de la Direcció General de Carreteres ja que el costat sud del tancament es localitza a una distància inferior a 50 metres respecte a la carretera N-340. A això s'uneix una segona autorització d'Adif atés que el costat nord es troba en zona de domini públic.

L'ajuntament, així mateix, ha presentat ja a l'Oficina Tècnica d'Assistència a Municipis de la Diputació Provincial de Castelló el projecte tècnic, que contempla, a més del tancament en si, tant el moviment de terres com el mur vegetal o la gestió de residus, tot això valorat en conjunt en 282.000 euros.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació