El dispositu del Consorci de Bombers i de la Diputació de Castelló ha obert un centenar de masies i explotacions ramaderes

Xodos El dispositiu especial del Consorci Provincial de Bombers gestionat per la Diputació de Castelló ha obert ja un centenar d'accessos a masies i explotacions ramaderes de la província. Per a combatre les conseqüències de les fortes nevades, els operaris provincials han actuat principalment en les comarques dels Ports, l'Alt Palància i els municipis de Xodos i Vistabella.

Luis Rubio, diputat responsable del Consorci, ha destacat el “treball realitzat pels professionals del Consorci Provincial de Bombers a l'hora de treballar durant jornades maratonianes per a ajudar als veïns del món rural que, per culpa de la neu, encara estan incomunicats o tenen problemes per a treballar en les seues explotacions i donar de menjar als seus animals”.

En aquest sentit, Rubio ha assenyalat que “en el que resta de dia, i al llarg de matí, els operaris tornaran a la carretera per a respondre a les 25 peticions d'obertura d'accessos que encara queden pendents d'obrir”. D'igual manera, els 9 vehicles saler continuaran en les pròximes jornades les més de 400 tones de sal habilitades des de l'inici del temporal per a evitar l'aparició de plaques de gel per les baixes temperatures nocturnes.

A més dels 9 vehicles saler i els més de 250 operatius, el dispositiu del Consorci es completa amb 21 pales carregadores i 18 màquines llevaneus.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació