Onda ofereix a la Generalitat un habitatge digne per als tècnics d'emergències sanitàries de guàrdia

La nova seu, al costat del Casal Jove, podria acollir també la SAMU 24 hores que sol·licita el govern municipal

multimedia.grande.bcabc9205af7ebd7.T25kYV8gQXl1bnRhbWllbnRvX2dyYW5kZS5qcGc.jpg

Davant les queixes dels sindicats de tècnics d'emergències sanitàries que cobreixen les guàrdies de l'ambulància en el Centre de Salut Integrat del carrer Balmes, ja que descansen en un xicotet magatzem i no disposen de presa de llum per a carregar el vehicle ni ombra per a protegir el material sanitari, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha oferit a la Generalitat un habitatge municipal a la disposició dels professionals per al seu correcte descans i ser més eficients davant la resposta d'emergències. 

Així, la primera edil s'ha reunit amb el director general de l'empresa concessionària d'ambulància CSA, Ángel Garzón, i una responsable del transport sanitari de la Conselleria de Sanitat per a visitar les instal·lacions, situades al costat del Casal Jove. L'habitatge compta amb saló, cuina, bany i tres dormitoris, a més d'un espai amb ombra per a aparcar l'ambulància. Així mateix, la ubicació és idònia en estar al costat de la carretera de Montanejos, l'Avinguda Serra Espadà i l'eixida cap a Tales, la qual cosa permet agilitzar el temps de resposta en tot l'àmbit d'actuació. 

D'altra banda, Ballester ha aprofitat l'ocasió per a tornar a reivindicar la SAMU 24 hores per a Onda, ja que actualment només disposa de Suport Vital Bàsic, i amb les noves instal·lacions, si així ho aprova la Generalitat, tindria les condicions òptimes per a reforçar el servei sanitari al municipi d'Onda i pobles veïns. 

“Els professionals que vetlen per la nostra salut es mereixen les millors instal·lacions per a donar el millor servei, per això des de l'Ajuntament volem ajudar a solucionar l'actual problemàtica i posem a la disposició de la Generalitat els nostres recursos”, ha apuntat l'alcaldessa. 

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació