L'Aeroport de Castelló participa a la fira de connectivitat aèria Routes Europe

Al llarg del certamen hi ha programades diverses reunions amb representants d'aerolínies i aeroports

multimedia.normal.acf9f4fd99a6be05.MjMwNTA5X2ZvdG9fZmVyaWEgZGUgY29uZWN0aXZpZGFfbm9ybWFsLmpwZw.jpg

L'Aeroport de Castelló participa del 9 a l'11 de maig a 'Routes Europe', el principal certamen de connectivitat aèria a Europa, que aquest any té lloc a Lodz (Polònia).Al llarg de la fira, l'aeroport té previst fer diverses trobades amb professionals del sector de l'aviació comercial. D'una banda, hi ha programades reunions amb línies aèries per abordar el desenvolupament de noves connexions.

D'altra banda, es faran trobades amb representants d'aeroports connectats amb el de Castelló. En aquest sentit, n'hi ha previst un amb el de Roma Fiumicino, de cara a l'estrena de la nova ruta Castelló-Roma, a partir del proper 3 de juny.

Així mateix, hi ha una reunió amb representants de l'aeroport de Hannover per continuar avançant en el projecte de posada en marxa d'una connexió entre Castelló i la ciutat alemanya a partir del proper any, a fi de potenciar la comunicació entre la Comunitat Valenciana i la regió de Baixa Saxònia, que comparteixen vinculació amb Volkswagen per les gigafactories projectades als dos territoris.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació