ANUNCI.jpg

 

Onda activa les ajudes a associacions culturals locals amb un pressupost de fins a 14.300 euros per entitat

El termini per a sol·licitar les subvencions de dinamització cultural finalitza el pròxim 27 de maig

multimedia.normal.a7166a717f832adf.TkRQLS4gT25kYSBheXVkYXMgY3VsdHVyYV9ub3JtYWwuanBn.jpg

Onda ha posat en marxa el seu paquet d'ajudes a les associacions culturals locals amb un pressupost de fins a 14.300 euros per entitat. Aquesta subvenció té com a objectiu dinamitzar la vida cultural del municipi i secundar totes aquelles iniciatives que desenvolupen i difonguen la cultural en la localitat.

Així, el termini per a sol·licitar les ajudes finalitzarà el pròxim 27 de maig. Es podrà fer per via telemàtica en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Onda. En la sol·licitud serà necessari adjuntar les dades de l'associació, de la persona que ferma com a representant legal, les declaracions responsables pertinents sobre conformitat amb les condicions de les ajudes i dos annexos amb el programa d'activitats de l'entitat i la declaració jurada que aquestes activitats comptaran amb perspectiva d'igualtat i ús del valencià si procedira.

Els criteris de valoració de les sol·licituds i la resta d'informació sobre les subvencions es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament d'Onda, en l'apartat de Cultura.

Sobre aquest tema , la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Cultura, María Prada de Conflent, ha declarat: “En aquesta ciutat hi ha moltes persones que treballen diàriament per a impulsar la cultura i el nostre deure és ajudar-los”. 

Activitats subvencionables

Les iniciatives culturals que es poden presentar per a rebre les ajudes són les relacionades amb les arts plàstiques i escèniques, la literatura, el cinema, el còmic, els audiovisuals, la música, els fòrums, trobades o congressos al voltant del pensament i la reflexió cultural o de les ciències o disciplines humanístiques, en qualsevol dels possibles camps, gèneres o formats.

D'altra banda, no podran optar a les subvencions els menjars de germanor, viatges lúdics, activitats associades a festes patronals, intercanvis culturals, romeries o qualsevol altre esdeveniment esportiu o festiu. Tampoc podran fer-ho activitats que, de manera directa o indirecta, ja estiguen sufragades per l'Ajuntament.

Opcions de subvenció

En cas que l'associació ja haja realitzat despeses per l'import total de l'ajuda, és a dir 14.300 euros, pot percebre-la totalment presentant a l'Ajuntament tota la documentació que l'acredite.

D'altra banda, també es pot sol·licitar fins a un 70% del total de la subvenció com a bestreta a les activitats que vaja a realitzar l'entitat.

 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació