El Teatre Principal de Castelló rep Ariadna Gil al capdavant de l’obra ‘Encara hi ha algú al bosc’

L’obra es representa demà a les 19.00 hores, i forma part de l’abonament cultural d’aquest trimestre del Principal de Castelló

multimedia.normal.bb1387ba16e1d839.MjMwNTExX0VEVUNfRm90b19BcmlhZG5hR2lsX25vcm1hbC5qcGc.jpg

L’Institut Valencià de Cultura presenta demà a les 19.00 hores, l’obra ‘Encara hi ha algú al bosc’, amb Ariadna Gil al capdavant del repartiment. 

“Una de les tasques de la cultura és fer-nos reflexionar al voltant de temes d’actualitat i aquesta obra ens porta un assumpte molt dur com és el de la violència sexual durant les guerres, que malauradament s’hi repeteix en cadascuna”, ha destacat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, el qual ha remarcat “l’extraordinari paper de les actrius i els actors que posen veu a aquesta realitat moltes vegades ocultada”. 

‘Encara hi ha algú al bosc’ és un relat de les supervivents de la violència sexual en la guerra dels Balcans, en diàleg amb una autoficció signada per la dramaturga Anna Maria Ricart Codina. 

Entre 25.000 i 50.000 dones van ser víctimes de violació com a arma de guerra durant el conflicte dels Balcans (1991-2001). El col·lectiu artístic Cultura i Conflicte va dur a terme un minuciós treball de recerca periodística i de creació escènica.

Diversos viatges a Bòsnia i Hercegovina i moltes hores de conversa amb les supervivents de les violacions com a arma de guerra que s’han comés han permés desenvolupar un triple treball –documental, teatre i fotografia– sobre les dones que van sobreviure a les violacions sistemàtiques durant la guerra a Bòsnia i Hercegovina i sobre els fills i filles nascuts dels embarassos forçats, que ara tenen al voltant de 25 anys.

És en aquest punt, uns 25 anys després, on se situa l’obra interpretada per Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Erol Lleri i Pep Pascual.

Aquesta representació està inclosa dins de l’abonament general i reduït de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes per a aquesta representació tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC. Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.

Lola Bou & Manel Brancal, a l’Auditori de Castelló

L’Auditori de Castelló presenta aquest divendres 12 de maig, dins el cicle ‘Territori CS’, l’últim treball dels castellonencs Lola Bou & Manel Brancal. La sala de cambra Manuel Babiloni acollirà la presentació de ‘Fràgil’. Una producció que sona a ‘nu-jazz’, ‘latin’ i pop amb tocs de música mediterrània, estils que es fusionen amb naturalitat i es presenten en directe en format de quintet. 

Textos en valencià, emocionals i amb veu de dona, en què la fragilitat forma part d’una força interior capaç d’endinsar-se en els indrets menys transitats de l’ànima.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l'IVC.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació