La Diputació de Castelló destina 100.000 euros a la realització d'actuacions de vedats de caça que milloren la fauna i l'ecosistema

1080-713-max.jpg

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases i la convocatòria d'una línia d'ajudes dotada amb 100.000 euros i destinada a titulars de vedats esportius de caça registrats a la província per a la realització d'inversions en benefici de la fauna i l'ecosistema.

D'aquesta manera, respecte al bloc hídric, seran subvencionables actuacions d'adequació i millora de punts naturals d'aigua per a la fauna silvestre com a actuacions de correcció micro-hidrològica, instal·lació de llits impermeables que permeten major persistència de l'aigua o la retirada de sediments aportats pels escolaments.

Quant als punts d'alimentació, seran subvencionats l'adquisició d'artificials d'alimentació (menjadores i punts de sal), sembres i/o desbrossaments. Per part de refugis, aclimatació i repoblacions, s'inclou la realització, adquisició i instal·lació de gàbies d'aclimatació per a perdiu roja amb vista posteriors repoblacions o reforços en camp, la repoblació o reforç amb exemplars de perdiu roja d'origen en granges de la Comunitat Valenciana i l'adquisició, construcció o manteniment estructural d'infraestructures de refugi: ‘majanos’ o vivaris. Finalment, també podran rebre ajudes la senyalització, la reposició i el manteniment, així com l'adquisició de senyals per a batudes i ganxos seran subvencionables.

La quantia de la subvenció no podrà superar el 80%, sent la màxima per beneficiari de 2.400 euros, independentment de les activitats que se sol·liciten. Els interessats a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP, que eixirà previsiblement aquesta setmana.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació