Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros a la Universitat Jaume I per a fomentar nous models turístics sostenibles

L'objectiu és impulsar iniciatives de formació i crear un futur observatori turístic a la província de Castelló

multimedia.normal.991b36274aa11155.Q09OVkVOSU8gVUpJX25vcm1hbC5qcGVn.jpeg

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va signar ahir amb la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per al desenvolupament de projectes d'investigació i formació per a nous models turístics sostenibles durant l'any 2023.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana, a través de Invat·tur, col·laborarà econòmicament amb 50.000 euros, amb la finalitat de realitzar una anàlisi de la situació actual de la província de Castelló, a partir del qual es puga plantejar un canvi d'enfocament cap a nous models turístics sostenibles, inclusius, responsables, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la transformació digital.

Així mateix, es pretén que aquest informe servisca de base per a crear un futur observatori turístic a la província de Castelló. L'estudi serà realitzat per investigadors i investigadores pertanyents a diferents grups d'investigació.

Aquest acord contempla també la realització de jornades i tallers dirigits a destins i agents turístics relacionats amb les necessitats que s'identifiquen arran dels resultats d'aquest projecte.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació