Onda convoca el concurs de cartells de la Fira de 2023 amb un premi de 700 euros per al seu guanyador

El disseny serà la portada del llibre dedicat als festejos i servirà per a impulsar la seua difusió i coneixement

multimedia.normal.880aca69682df7de.T25kYSAtIENhcnRlbCBGaXJhX25vcm1hbC5qcGc.jpg

Onda ha posat en marxa el concurs de cartells de cara a la Fira de 2023. Com en edicions anteriors, el certamen tindrà un únic guanyador que rebrà un premi de 700 euros. El disseny serà la portada del llibret amb la programació de les festes i servirà per a impulsar la seua difusió, promoció i coneixement.


Els dissenys presentats hauran de ser representatius i estar relacionats amb la Fira d’Onda. Quant al seu format, haurà d'adoptar forma vertical i presentar-se digitalment en un pendrive. La grandària digital de la imatge ha de ser de 60 centímetres d'ample i 85 d'alt, amb una resolució de 300 ppp, en CMYK. Al costat de la còpia digital, s'aportarà una impresa en paper DIN A4. A més, en tots els dissenys ha de figurar el logo de l'Ajuntament d'Onda i les inscripcions “FIRA D’ONDA 2023” i “del 7 al 29 d’octobre”. 


Per a participar és necessari presentar l'imprés de sol·licitud i els annexos de participació, que es podran obtindre en l'apartat  de “Festes” de la  web municipal o en la dependències de l'Ajuntament. 


Les bases del concurs es publicaran al llarg de la setmana en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en la pàgina web de l'Ajuntament d'Onda. El termini de presentació de dissenys finalitzarà el 24 d'agost. La persona premiada signarà el seu treball, si és possible, en l'acte de presentació del nou cartell el dia 31 d'agost.​

Al respecte, la Tinenta d'Alcalde  de l'àrea  de Festes, María Prada de Conflent, ha declarat: “Segur que serà una elecció difícil perquè el nivell dels candidats és sempre molt alt”. “Aquestes bases em fan una especial il·lusió perquè són els primers passos cap a la nostra setmana gran, la Fira d’Onda”, ha destacat.  

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació