ANUNCI.jpg

 

La Diputació de Castelló denunciarà davant la Policia Nacional els incidents i llançament de bengales a l'interior del Palau Provincial en la concentració convocada per CSIF, USO i UGT

Edifici_de_la_Diputació_Provincial_de_Castelló_de_la_Plana.jpg

La Diputació de Castelló presentarà denúncia davant la Policia Nacional pels incidents ocorreguts ahir en la concentració organitzada a les portes del Palau Provincial per les organitzacions sindicals CSIF, USO i UGT, que han acabat amb el llançament de diverses bengales a l'interior de l'edifici.

Els serveis jurídics de la Diputació traslladaran a la Policia Nacional un informe acompanyat per les imatges de les càmeres de vigilància de l'edifici, destacant en aquest sentit el presumpte intent dels convocants d'accedir a l'immoble i alterar la sessió plenària que s'estava celebrant en aqueixos moments.

Aquesta denúncia s'incorporarà a la que està preparant la Policia Nacional que, al costat de la Policia Local, ha controlat l'accés dels manifestants a l'edifici. La Policia Nacional, que ha procedit la identificació d'alguns dels manifestants, ha sol·licitat també les imatges.

El llançament de bengales, a més d'haver pogut causar fins i tot incendi en l'edifici i afectar el patrimoni de la casa, ha provocat una acumulació de fum en tot l'edifici, la qual cosa ha fet que saltara l'alarma d'incendis.

Des de la Diputació de Castelló es lamenta aquest incident, per l'afecció que ha pogut generar el fum tant als treballadors i treballadores de la casa, com als ciutadans i ciutadanes que estaven en l'immoble realitzant gestions.

Des de la Diputació de Castelló es defensa el dret de tots els col·lectius i ciutadans a realitzar actes de protesta i plantejar les seues reivindicacions, però es rebutja “de manera categòrica” l'actuació que han protagonitzat hui els representants del personal de la Diputació i del Consorci Provincial de Bombers.

Així mateix, es ressalta que des de 2019 s'han mantingut tots els contactes i reunions necessàries per a implantar la carrera professional que reclamen els sindicats, que en el pressupost de 2023 comptava amb la seua partida corresponent.

 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació