ANUNCI.jpg

 

Salvament i Socorrisme distingeix a l'alcaldessa de Castelló i al president de la Federació Europea

Posa en valor el treball de tots dos des de les seues respectives responsabilitats en favor de l'esport i la prevenció d'ofegaments
2023-05-24_FOTOGRAFIA_1_Entrega_distinciones_Federacion25011.jpg

La Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme ha distingit a l'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco Gual, i al president de la Federació Europea de Salvament (ILSE), Detlev Mohr, pel seu suport i dedicació en favor d'aquest esport i en la prevenció dels ofegaments en el mitjà aquàtic.

Els reconeixements es van dur a terme en el sopar de clausura de la reunió del Comité Executiu de la ILSE que s'ha celebrat a Castelló de la Plana recentment.

En el cas de l'alcaldessa de Castelló, la president de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, Isabel García Sanz, va posar en valor que és una “amiga i ambaixadora del salvament i socorrisme” i el seu suport a aquest esport des que al setembre de 2021 es va celebrar en aquesta ciutat el Campionat d'Europa per Nacions Júnior i Absolut.

Sobre Detlev Mohr va dir que “ha contribuït a fer de la Federació Europea de Salvament una organització amable per al treball, gràcies al seu esperit obert i dialogant” i que “amb el seu treball i dedicació els anys que porta en la Presidència de la ILSE ha permés un significatiu avanç en els camps de la prevenció i l'esport”.

Làmina editava amb motiu del CIPREA

Tots dos van rebre una làmina d'una sèrie de cinquanta que va editar la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme amb motiu de la tercera edició del Congrés Internacional de Prevenció d'Ofegaments (CIPREA) per a distingir a persones que han tingut especial rellevància en el desenvolupament de l'activitat federativa.

Es tracta d'un dibuix a carbonet sobre paper del pintor Ángel María de Garbelladures i Pavó, realitzat en 1892, que simbolitza la relació de la ciutat de Còrdova amb el seu riu, el Guadalquivir, les persones i l'aigua, ‘Al·legoria de Còrdova i el Guadalquivir’, l'original del qual es conserva en el Museu de Belles arts de Còrdova i de les quals fins al lliurament dut a terme a Castelló només l'havien rebuda set persones. 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació