Marta Barrachina inicia una ronda de reunions amb alcaldes i alcaldesses

La primera trobada ha sigut amb l'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil. “Hem pres bona nota de les seues demandes i treballarem de manera conjunta perquè l'atenció a les necessitats dels municipis és la nostra raó de ser”, ha explicat Marta Barrachina

Reunión_presidenta_y_alcalde_de_Alqueries_1.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha iniciat una ronda de reunions amb alcaldes i alcaldesses de la província i garanteix solucions des de l'escolta activa i el contacte en primera persona.

“Venim amb actitud d'escolta per a conéixer les expectatives que tenen els ajuntaments respecte a la Diputació, les coses que els representants municipals entenen que cal millorar i les actuacions que consideren imprescindibles”, informa Marta Barrachina.

La presidenta ha mantingut la primera trobada amb l'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil. “Hem pres bona nota de les seues demandes i treballarem de manera conjunta perquè l'atenció a les necessitats dels municipis és la nostra raó de ser”, ha explicat Marta Barrachina.

Treball, esforç i dedicació”

La presidenta de la Diputació Provincial ha afirmat que “donarà la batalla” com a màxima representant del Govern provincial per a garantir que els 135 municipis de la província estiguen atesos “amb treball, esforç i dedicació”.

“Les reunions amb els alcaldes i alcaldesses de la província són necessàries per a compartir sinergies i reflexions que ens ajuden en la nostra tasca, que és servir als veïns i veïnes de la nostra província de la millor manera possible”, afig Marta Barrachina.

Durant la trobada, la presidenta de la Diputació i l'alcalde de les Alqueries han pogut analitzar “els temes que ens ocupen i ens preocupen, així com els projectes que considerem necessaris i en els quals podem compartir esforços”. “Les reunions són molt productives perquè la proximitat és el millor camí per a atendre les demandes que tenen els municipis amb aquesta casa així com amb el Govern autonòmic i central, ja que la Diputació ha de ser aqueix altaveu que trasllade les necessitats dels ajuntaments a la resta d'administracions”, ha reivindicat la presidenta.

En el cas d'aquesta primera trobada que ha tingut com a protagonista a les Alqueries, el seu alcalde, Antonio Gil, ha traslladat a la presidenta de la Diputació Provincial la necessitat d'adequar algunes zones del municipi, com per exemple la Plaça España.

A més, l'alcalde de les Alqueries també ha informat la presidenta de la disposició de cedir un nou local per a la Base SAMU així com per a la construcció d'una residència per a persones majors.

“Hem pres bona nota de les demandes i propostes que ha realitzat l'alcalde de les Alqueries per a caminar de la mà en la solució de les necessitats dels veïns del municipi així com també poder traslladar a la Generalitat aquells projectes que són de competència autonòmica”, explica la presidenta.

“La Diputació Provincial de Castelló és una institució local que és imprescindible per al territori. Hi ha una col·laboració lleial amb tots els ajuntaments i així ho demostrarem en el nostre full de ruta com a govern”, ha conclòs la presidenta, Marta Barrachina.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació