ANUNCI.jpg

 

La Diputació de Castelló Impulsa la digitalització d'empreses rurals per a fomentar el desenvolupament a l'interior

El servei estarà disponible en les oficines situades a la Vall d'Alba, Morella, Albocàsser, Lucena i Sogorb

IMG_1410.jpg

La Diputació de Castelló està compromesa a promoure la digitalització de les petites i mitjanes empreses, així com de les idees de negocis liderades per emprenedors en les zones rurals, amb l'objectiu d'estimular el creixement econòmic a l'interior de la província de Castelló. Com a part d'aquesta iniciativa, es brinda a tots els ajuntaments de la província amb poblacions de menys de 20,000 habitants l'oportunitat d'acollir jornades de digitalització en els seus municipis.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, el govern liderat per Marta Barrachina ha treballat través de les Oficines Accelera Pime Rural, les quals tenen la responsabilitat d'organitzar i assistir a les persones interessades a aprofitar els recursos digitals.

Inicialment, aquest servei estarà disponible en les oficines situades a la Vall d'Alba, Morella, Albocàsser, Lucena i Sogorb, i serà dirigit per personal tècnic especialitzat. Les jornades es duran a terme des d'el mes vinent d'octubre fins a abril, i estaran disponibles per a municipis amb almenys sis empreses o emprenedors interessats. El termini per a sol·licitar la participació en aquestes jornades finalitzarà el divendres 29 de setembre.

El repte de crear oportunitats a l'interior i garantir un futur sòlid per a les famílies que han triat viure en zones rurals és una prioritat clau en el projecte de govern de Marta Barrachina. La digitalització es presenta com una eina essencial per a facilitar l'emprenedoria i promoure nous models de negoci basats en tecnologies d'avantguarda.

Aquestes jornades no sols presentaran els avantatges de la digitalització empresarial, sinó que també detallaran els serveis de les Oficines Accelera Pime Rural, oferiran informació sobre les ajudes disponibles a través del kit digital i realitzaran un diagnòstic inicial de la maduresa digital de les empreses participants.

Aquest programa està dirigit a municipis amb menys de 20,000 habitants, i les Oficines Accelera Pime Rural tenen com a objectiu principal ajudar emprenedors i empreses a millorar la seua competitivitat a través de les eines que ofereix la digitalització. Treballen en col·laboració directa amb les comunitats locals per a proporcionar els recursos necessaris i assegurar l'èxit en l'adopció de tecnologies digitals. El finançament prové del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation EU.

Per a sol·licitar la realització de la jornada al seu municipi tenen a la seua disposició el següent formulari: https://goo.su/kika

En aquest enllaç trobaran els requisits per a sol·licitar jornades sobre digitalització empresarial: https://goo.su/SwI2XT1

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació