La Diputació de Castelló aprova una inversió de 800.000 euros destinada al Consorci de Bombers

L'operació permetrà costejar els 180.000 euros de la campanya estival contra incendis, adquirir amb 295.000 euros una bomba urbana per a protegir les muntanyes i pagar factures

Asamblea_General_del_Consorcio_de_Bomberos_2_1.jpg

La Diputació Provincial de Castelló, encapçalada per Marta Barrachina, ha aprovat una inversió de 800.000 euros destinats al Consorci de Bombers. Aquests fons tenen diversos propòsits, que inclouen el pagament de reforços per a la campanya estival de prevenció d'incendis, l'adquisició d'un vehicle per a protegir les muntanyes i la liquidació de deutes deixats per l'anterior equip de govern.

Aquest acord s'ha aconseguit en el si de la junta de govern presidida per Marta Barrachina i ha comptat amb la participació de David Vicente, diputat provincial de Bombers, així com amb la representació dels alcaldes de les Alqueries, Xert i Palanques: Antonio Gil, Susana Sanz i Lucía Martí, respectivament, els qui representen a les zones sud, nord i centre. La junta de govern també ha comptat amb l'assistència del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Ángel Javier Montero.

La modificació pressupostària aprovada ascendeix a 791.231,76 euros, dels quals es destinen 180.000 euros al pagament de serveis i recursos utilitzats durant la campanya estival als parcs de bombers, amb l'objectiu de garantir la màxima protecció contra incendis, segons va explicar David Vicente, diputat provincial de Bombers.

A més, s'ha decidit invertir en la protecció de la vida i els recursos naturals de la província mitjançant la compra d'un vehicle professional especialitzat en la lluita contra incendis forestals. Aquest vehicle, conegut com a bomba urbana lleugera, s'adquireix com a part d'aquesta operació econòmica i permetrà continuar combatent la devastació causada pel foc, així com protegir els professionals que treballen incansablement per a defensar el nostre entorn.

Finalment, David Vicente ha esmentat la necessitat d'abordar el pagament de factures pendents que van ser deixades per l'administració anterior, composta pel PSOE i Compromís. Aquestes factures, que ascendeixen a més de 36.000 euros, es destinaran principalment al pagament de reparacions. El diputat provincial va lamentar que els proveïdors hagueren d'esperar tant de temps per a rebre el pagament pels serveis prestats i es va comprometre a treballar per a evitar futures demores d'aquest tipus a través d'una millor planificació.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació