La Diputació de Castelló fa una crida a pimes i emprenedors rurals perquè aprofiten els tallers oferits per l'oficina Accelera Pime Rural

Acelera_Pyme_1_1.jpg

La Diputació Provincial de Castelló ha fet una crida a petites i mitjanes empreses, així com a emprenedors de la província, perquè aprofiten els tallers oferits per l'oficina Accelera Pime Rural. Aquests cursos i tallers, juntament amb esdeveniments de networking, estaran disponibles des de hui, i estan destinats a xicotets comerços i noves emprenedories en zones rurals. A més, es brindaran opcions tant en format digital com presencial en els diversos centres CEDEIXES que depenen de la Diputació Provincial de Castelló.

La programació té com a objectiu abordar les necessitats específiques de les àrees rurals, amb el propòsit de protegir, promoure i crear oportunitats que generen ocupació i milloren la qualitat de vida de la població local. Les activitats comencen amb un taller dirigit a dones empresàries i emprenedores a la Vall d'Alba, titulat "Experiències de dones empresàries i emprenedores en la digitalització dels seus negocis". Aquest taller es durà a terme tant en línia com de manera presencial en el CEDEIXES de la Vall d'Alba, de 9.30 a 13.30 hores.

La programació continuarà amb un taller titulat "Es pot digitalitzar un autònom?", que es durà a terme del 25 al 29 de setembre en els centres CEDEIXES de Sogorb, Albocàsser, la Vall d'Alba, Lucena i Morella. A l'octubre, s'oferirà un taller sobre "Noves eines digitals per a la productivitat de l'emprenedor", que estarà disponible tant en format en línia com presencial en el centre CEDEIXES de Sogorb. A més, es durà a terme una fira en línia dirigida a empreses anomenada "Digitalitza't Rural", per a la qual es proporcionarà més informació en línia.

A l'octubre, el centre CEDEIXES de Lucena albergarà el cicle "Aplicacions de clients: CRM", que inclourà un webinar digital i una jornada presencial de networking. Als Ports, es durà a terme una jornada titulada "Casos d'èxit. Com superar les barreres i eines per a aconseguir-ho", dirigida a dones empresàries o emprenedores.Al novembre, es durà a terme el cicle "Dades Digitals: Business Intelligence", que inclourà un webinar digital i una jornada de networking, dirigit a empreses de la província. L'oferta del quart trimestre de 2023 conclourà amb una jornada presencial titulada "Aplicacions per a la gestió de l'empresa: ERP", que es durà a terme en diversos centres CEDEIXES a la província.

L'objectiu d'aquesta programació és brindar a les empreses i emprenedors les eines necessàries per a enfortir i expandir els seus negocis. L'oficina Accelera Pime Rural, impulsada per Red.es i finançada a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència amb fons Next Generation EU, exerceix un paper fonamental en aquest procés.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació