La Diputació de Castelló concedeix 150.000 euros al servei de transport adaptat de nou associacions de la província

Les entitats beneficiàries són Asociació d’Esclerosi Múltiple de Castelló; Associació Dany Cerebral Ateneu Maestrat; Fundació Síndrome de Down; Associació Parkinson de la província de Castelló; Afanias; Cocemfe; El Rinconet; Fundació Dany Cerebral de la Comunitat Valenciana i Associació Dacem de Sogorb

Foto_de_archivo_reunión_de_la_presidenta_de_la_Diputación_con_Afanias_1.jpg

La presidenta del govern provincial, Marta Barrachina, ha aprovat la concessió de subvencions destinades al servei de transport adaptat, dirigides a entitats prestadores de serveis socials que ofereixen aquest important servei a la província de Castelló. Aquesta línia d'ajudes compta amb una assignació econòmica de 150,000 euros i ha sigut assignada a nou associacions de la província, seleccionades després d'un procés de concurrència competitiva. Les organitzacions beneficiàries són les següents: Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló; Associació Dany Cerebral Ateneu Maestrat; Fundació Síndrome de Down; Associació Parkinson de la província de Castelló; Associació Afanias; Cocemfe; Associació Granja El Rinconet; Fundació Dany Cerebral de la Comunitat Valenciana i Associació Dacem de Sogorb.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha destacat que "aquestes subvencions repercuteixen directament en el benefici dels usuaris d'aquests centres especialitzats, ja que faciliten la seua integració educativa i social, millorant així la seua autonomia i qualitat de vida, així com la de les seues famílies".

Aquesta iniciativa de subvenció s'emmarca en l'estratègia del govern provincial, liderat per Marta Barrachina, de ser àgil, especialment en qüestions de Benestar Social, per a garantir que les ajudes arriben a tots els castellonencs, independentment del seu lloc de residència, i reben l'atenció que mereixen.

La presidenta de la Diputació també ha destacat que un dels principals objectius del seu mandat és "reorientar la despesa pública per a atendre les famílies més necessitades". En aquest sentit, ha emfatitzat la importància de la voluntat política i la redefinició de prioritats per a assegurar que l'assistència als més vulnerables i les seues famílies siga d'alta qualitat i no depenga exclusivament de l'administració provincial.

D'acord amb els criteris establits en les bases de la convocatòria, aquestes subvencions estan destinades a cobrir despeses corrents com a salaris, combustible, manteniment i reparació de vehicles, assegurances, comunicacions, gestió i administració del servei. Les entitats beneficiàries tenen fins al 29 de desembre per a justificar l'ús de les subvencions.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació