ANUNCI.jpg

 

La Diputació de Castelló atén les necessitats dels municipis més xicotets a través de convenis que busquen suplir les mancances d'altres administracions.

Els convenis formen part del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació per al trienni 2023-2025

Junta_de_Gobierno_1.jpg

Amb un enfocament en l'agilitat, proximitat, resolució i utilitat per a tots els ciutadans de Castelló, la Diputació Provincial continua invertint en projectes estratègics per al trienni 2023-2025. En aquesta ocasió, s'han aprovat dos convenis en benefici dels municipis de Benlloc i el Toro, amb el propòsit de promoure inversions en infraestructures i serveis municipals.

En el cas de Benlloc, es destinaran 27,000 euros per a millorar la il·luminació del camp de futbol mitjançant una instal·lació més eficient. Aquesta intervenció inclourà la instal·lació de quatre torres, cadascuna amb quatre projectors LED, permetent així l'ús del camp en hores de baixa lluminositat. La contribució provincial cobrirà el 73.12% del pressupost total, que ascendeix a 36,925.25 euros, mentre que l'Ajuntament de Benlloc aportarà la resta, és a dir, 9,925.25 euros.

En el cas del Toro, la Diputació Provincial de Castelló invertirà 17,409.48 euros en l'adquisició d'elements de senyalització urbana i periurbana. Aquesta subvenció millorarà la seguretat viària en el municipi, que actualment manca de senyalització en el seu nucli urbà. A més, enfortirà la senyalització de llocs d'interés i serveis, promovent així el turisme al Toro, un destí conegut pel seu turisme de muntanya i naturalesa, que atrau a nombrosos visitants, especialment a l'estiu.

Aquests convenis se sumen als ja atorgats per la Diputació de Castelló, tots destinats a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la província. Entre aquests convenis s'inclouen subvencions en espècie per a ajuntaments amb menys de 2,000 habitants, destinades a la creació de parcs infantils.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació