Castelló es presenta com un destí d'oportunitats i experiències en la World Travel Market de Londres

El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, segueix la seua ronda de reunions per a reforçar i donar a conéixer l'àmplia i variada oferta turística que ofereix la província amb el repte de captar a nous turistes britànics

Vicepresidente_Andrés_Martínez_en_World_Travel_Market.jpg

El vicepresident segon de la Diputació de Castelló i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat la riquesa i diversitat de la seua província en la fira turística World Travel Market de Londres, reafirmant que "Castelló és el millor destí del món". Durant la seua visita a la fira, Martínez va subratllar l'oferta turística que abasta des del patrimoni únic a l'interior fins a les impressionants platges de la mar Mediterrània.

L'objectiu de la presència de la institució en aquest esdeveniment internacional és promoure la província de Castelló com una destinació turística atractiva per als viatgers britànics i internacionals. S'han destacat proposades com la gastronomia, les proves esportives i el turisme de sol i platja per a atraure a nous turistes.

Andrés Martínez va ressaltar la rica herència cultural, bellesa natural, gastronomia, esdeveniments i festivals, així com l'hospitalitat única que ofereix la província de Castelló. Es van presentar els productes turístics centrats en la gastronomia, l'esport i la naturalesa amb la finalitat de donar a conéixer l'atractiva oferta turística de la regió.

En particular, es va emfatitzar l'aposta pel cicloturisme com un projecte sostenible, aprofitant l'extensa xarxa de carreteres, camins i sendes que recorren els bells municipis i paratges de la província. També es va ressaltar l'atractiu gastronòmic a través de Castelló Ruta de Sabor, que promou els aliments locals i l'excel·lència culinària de la província.

La Diputació de Castelló considera que aquests recursos gastronòmics són una finestra d'entrada per a conéixer cadascun dels 135 municipis de la província i cerca promocionar-la com una destinació turística gastronòmica. La presència en la World Travel Market cerca obrir nous mercats i mostrar les riqueses culinàries i esportives de la província de Castelló.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació