La Diputació de Castelló recolza el lideratge mundial del sector ceràmic amb suport a l'ATC i l'organització del XVII Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

Marta Barrachina destaca el valuós paper que exerceix l’ATC “en el continu procés de formació dels professionals del sector ceràmic castellonenc per a millorar una indústria fonamental per a la nostra província”

Presidenta_Marta_Barrachina_y_presidente_ATC_Juan_José_Montoro_1.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat el ferm suport de la institució a l'Associació de Tècnics Ceràmics (ATC) durant una reunió amb el president de l'ATC, Juan José Montoro. Barrachina va expressar el compromís de la Diputació d'estar al costat de l'ATC en totes les accions destinades a mantindre el lideratge mundial dels tècnics i empreses ceràmiques de la regió.

Durant la reunió, es va abordar l'organització del XVII Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic, un esdeveniment biennal recolzat per la Diputació com a part de l'impuls a la innovació i nous usos de la ceràmica a Castelló. Sota el lema 'Més enllà de la indústria 4.0', el congrés, que es durà a terme els dies 16 i 17 de novembre a l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló, reunirà més de 300 experts de tot el món per a discutir les tendències tecnològiques i científiques més avançades en la indústria ceràmica.

Marta Barrachina va destacar la importància d'aquest congrés per a posar en valor noves eines que facen a les empreses locals més competitives. A més, va ressaltar el paper crucial de l'ATC en la formació contínua dels professionals del sector ceràmic a Castelló.

Per a recolzar aquestes iniciatives, la Diputació de Castelló ha aprovat un conveni de col·laboració amb l'ATC de 9.500 euros per a l'organització del congrés i la V edició dels premis ATC Impulsa. Barrachina va subratllar que la Diputació continuarà recolzant accions destinades a enfortir i fer més competitiva la indústria ceràmica, vital per a la província de Castelló.

Quant als premis ATC Impulsa, que promouen la formació i la investigació en el sector ceràmic, es divideixen en cinc categories, cadascuna amb un premi en metàl·lic de 1.000 euros. Els projectes guanyadors s'exhibiran en el marc del XVII Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic.

Aquest suport a l'ATC forma part de les diverses iniciatives de suport al sector ceràmic per part de la Diputació de Castelló, que inclouen el Concurs Ceràmic de Regeneració Urbana (CRU) i convenis amb diverses entitats per a promoure l'excel·lència acadèmica i l'art relacionat amb la ceràmica a la província. Marta Barrachina va reiterar el compromís del govern provincial de ser un defensor del sector ceràmic, sol·licitant les ajudes necessàries a les administracions competents per a garantir la seua vitalitat i contribució a l'ocupació local.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació