Aprovades les bases per a cobrir les places vacants en el Consorci Provincial de Bombers

El govern provincial obri als grups de l'oposició la participació en la taula de negociació en llaures a garantir la transparència

Mesa_Negociación_Consorcio_Provincial_Bomberos_1.jpeg

La Taula General de Negociació del Consorci Provincial de Bombers ha donat llum verda a les bases que regiran la convocatòria per a cobrir les places vacants de la Relació de Llocs de treball (RPT).

Presidida pel diputat provincial del Consorci de Bombers, David Vicente, la Taula General de Negociació ha aprovat per unanimitat, amb la participació de representants sindicals, les bases que guiaran la selecció de personal per a ocupar les places vacants en diferents categories, com a bomber, cap, sergent, sotsoficial i operador de comunicacions.

David Vicente va destacar la importància d'aquest pas per a atendre les necessitats del cos de bombers i del personal administratiu. A més, va reafirmar el compromís del govern provincial d'agilitzar els procediments administratius per a facilitar la incorporació del nou personal en el menor temps possible.

L'aprovació de les bases es va aconseguir amb unanimitat, reflectint el consens entre els representants sindicals i la disposició de l'executiu provincial a garantir la transparència. Vicente va informar que el govern provincial ha estés la invitació als grups de l'oposició per a participar en la taula de negociació, subratllant la importància del diàleg i el consens en aquests processos.

Després de l'aprovació en la Taula General de Negociació, el següent pas serà la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província.

A més d'aquesta iniciativa, la Diputació Provincial de Castelló reforça la seua plantilla amb l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública 2023, que inclou 24 places. Aquesta oferta, ja aprovada en la Taula de Negociació per unanimitat, representa un augment del 25% respecte a l'OEP de 2022 i inclou 19 places de torn lliure i 5 per promoció interna. L'objectiu d'aquesta mesura és proporcionar estabilitat a la plantilla laboral i garantir la prestació de serveis públics de qualitat des de la institució provincial.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació