ANUNCI.jpg

 

La Diputació de Castelló es suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

6623_03-11-23_PRESIDENTA-_MARISA_TORLÁ_RAW_DSC6910.jpg

En commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, la Diputació Provincial de Castelló se suma a la campanya global mitjançant l'organització de diverses activitats destinades a sensibilitzar i conscienciar sobre la importància d'erradicar la violència de gènere. Sota el lema 'Uneix-te per a posar fi a la violència contra les dones', la institució provincial cerca promoure la participació activa en la construcció d'una societat lliure de violència.

Les activitats, programades per al divendres 24 de novembre, un dia abans del dia commemoratiu, han sigut dissenyades per l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló. La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, va destacar: "En aquest 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, reafirmem el nostre compromís indestructible de treballar per a erradicar la violència".

La jornada començarà a les 9.30 hores en el Palau Provincial, destacant una taula redona titulada 'La necessària prevenció de la violència de gènere en qualsevol edat: aprenent sobre diferents i canviants situacions de risc'. Participaran en el panell Rodrigo Hernández Primo de Save the Children, Lucila Agredano de AFAVIR, i un representant del Col·legi Oficial de Psicologia Comunitat Valenciana (COPCV).

Després de la taula redona, la presidenta Marta Barrachina llegirà el manifest institucional reafirmant el rebuig de la Diputació contra la violència cap a les dones. A més, s'entregaran els premis del XIII Concurs de redacció de microrelats, vídeo o vinyeta gràfica contra la violència de gènere, dirigit a joves de 14 a 18 anys a la província.

La jornada conclourà amb el Teatre Fòrum 'Per Què a Mi?' sobre ciberassetjament, presentat per la Companyia Teatre de Caixó. La façana de la Diputació Provincial s'il·luminarà de color morat, sumant-se a la visibilització i conscienciació en la lluita contra la violència cap a les dones.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació