La Diputació de Castelló impulsa la digitalització entre empresàries, autònomes i emprenedores amb motiu del 8M

L'objectiu dels tallers programats és mostrar les ferramentes per a l'obtenció d'ajudes, subvencions i finançament per als seus projectes de digitalització

Diputado_Vicente_Pallarés_en_Jornada_de_digitalización.jpeg

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l'Oficina Accelera Pime Rural de la Diputació de Castelló ha organitzat diversos tallers dirigits a dones empresàries, autònomes i emprenedores de la província. Aquesta iniciativa respon a les necessitats específiques de l'interior, buscant protegir, fomentar i crear oportunitats que impulsen l'ocupació i el benestar, així com contribuïsquen a la retenció de població.

La programació, en sintonia amb els objectius de la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, se centra en el desenvolupament de l'interior i reflecteix el compromís de creixement i creació en aquestes àrees.

Segons Vicente Pallarés, diputat de Promoció Econòmica, el propòsit dels tallers és "mostrar eines per a l'obtenció d'ajudes, subvencions i finançament destinades a projectes de digitalització".

Per a commemorar el 8 de març, s'ha programat un taller sobre l'accés a finançament per a la digitalització de dones empresàries en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Orpesa, amb més de 70 participants inscrits. A més, el taller "Experiències de dones empresàries i emprenedores en la digitalització dels seus negocis" es durà a terme a La Vilavella el 21 de març, coorganitzat amb el Consorci Gestor Pacte Territorial per l'ocupació de la Plana Baixa. Aquest taller permet l'assistència tant presencial com en línia, amb inscripcions obertes.

Finalment, el 27 de març, el Centre Cultural Pere Labèrnia de Traiguera acollirà el taller "Casos d'èxit. Com superar les barreres i eines per a aconseguir-ho", coorganitzat amb l'Ajuntament de Traiguera i la Mancomunitat Baix Maestrat. Aquest taller, disponible presencialment i en línia, té inscripcions obertes.

El propòsit de les Oficines Accelera Pime Rural (OAPR) és enfortir la competitivitat de les petites i mitjanes empreses en les zones rurals de Castelló mitjançant l'ús d'eines TIC. Aquestes oficines treballen directament amb les comunitats locals, brindant suport individualitzat i programes de divulgació per a assegurar l'èxit en l'adopció de tecnologies digitals.

Aquest projecte, finançat per Red.es a través dels fons Next Generation EU, forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2026 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. La iniciativa compta amb un pressupost global de 23,8 milions d'euros, amb Red.es aportant fins al 80% del pressupost subvencionable.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació