La Diputació de Castelló sorteja l'ordre del XLV Certamen Provincial de Bandes de Músic de la Diputació

L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló acollirà els dies 11 i 12 de maig una nova edició del Certamen Provincial en el qual participaran sis bandes de música en la suma de les tres seccions

sorteo_bandas3_1.jpg

L'edifici de Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló va ser l'escenari del tradicional sorteig que va determinar l'ordre de participació de les bandes de música en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació. Aquest destacat esdeveniment musical està programat per als dies 11 i 12 de maig, i tindrà lloc a l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló.

Presidit pel diputat de Cultura, Alejandro Clausell, el sorteig va comptar amb la participació d'un representant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i un representant de cadascuna de les Societats Musicals inscrites. La cap del servei de Cultura de la institució, Nuria Felip, va actuar com a secretària durant el procés.

D'acord amb els resultats del sorteig, l'Associació Musical Talense de Tales obrirà les actuacions de la Quarta Secció el dissabte 11 de maig a l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló. Li seguirà l'Associació Banda de Música Santa Quitèria de Tírig. La Secció Tercera presentarà a la Societat Musical de Geldo.

El diumenge 12 de maig, a les 10.00 hores, donarà inici la Segona Secció amb la Societat Artística Musical de Castellnou. Després, l'Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara i la Unió Musical de Vilafranca completaran la jornada musical.

Durant l'acte, el diputat de Cultura va reafirmar el compromís de la institució amb les bandes de música, considerant-les essencials per a la cultura dels pobles, l'educació dels xiquets i la dinamització social. Clausell va destacar la importància de la música en la Comunitat Valenciana i va expressar el sòlid suport de la Diputació a la tradició musical de la província, subratllant el Certamen com una oportunitat única per a apreciar la qualitat dels músics locals. 

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació