La Diputació de Castelló destinarà 600.000 euros a impulsar activitats culturals a la província

La Diputació de Castelló aprova la concreció de les bases per les quals es regix la concessió de subvencions a associacions culturals i entitats privades de la província per a la realització de programes i esdeveniments culturals

Presidenta_Marta_Barrachina_y_diputado_Alejandro_Clausell_1.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha assignat una suma de 600.000 euros per a fomentar i promoure les activitats culturals en tota la província. 

Amb el propòsit d'impulsar i difondre la rica oferta cultural de Castelló, la Diputació ha aprovat una línia d'ajudes dirigida tant a associacions culturals com a entitats privades dins de la província. Aquestes ajudes estan destinades a recolzar la realització de programes i esdeveniments culturals que enriquisquen la vida cultural en els 135 municipis de la regió.

Barrachina va afirmar que la cultura és inherent a la identitat de la província i constitueix un element clau per al seu progrés. Va subratllar la importància de promoure la cultura en totes les seues formes com un mitjà per a dinamitzar i fomentar el creixement en tota la regió.

El diputat de Cultura, Alejandro Clausell, va ressaltar l'objectiu de convertir a Castelló en un destacat escenari cultural i fomentar la participació activa de la ciutadania en esdeveniments culturals. Les subvencions estan dissenyades per a recolzar una àmplia gamma d'activitats culturals, des d'arts escèniques fins a exposicions artístiques, conferències i fires de llibres.

Les associacions culturals sense ànim de lucre, així com les entitats privades amb seu a la província, poden sol·licitar aquestes ajudes per a dur a terme projectes culturals en el territori. S'encoratja la transversalitat i la cooperació entre els projectes, així com l'equilibri entre la contemporaneïtat i la tradició cultural.

Els interessats a accedir a aquestes ajudes han de presentar les seues sol·licituds dins del termini d'un mes a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. La iniciativa cerca fomentar una oferta cultural vibrant i accessible en tota la província, contribuint així al desenvolupament cultural i econòmic de la regió. 

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació