L'Associació el Telèfon de l'Esperança i la Diputació de Castelló acullen la presentació del Xat Esperança

La diputada de Benestar Social de la institució provincial, Marisa Torlà, destaca la important labor que realitza el Telèfon de l'Esperança i posa en valor este nou servici d'atenció psicològica en línia, gratuït i anònim, dirigit a adolescents i jovesReuda_de_prensa_Teléfono_de_la_Esperanza_1.jpeg

La Diputació Provincial de Castelló estreta la seua col·laboració amb l'Associació el Telèfon de l'Esperança i ha acollit este matí la presentació del Xat Esperança, un servici d'atenció psicològica en línia, gratuït i anònim, dirigit als adolescents i joves.

Es tracta, tal com ha explicat durant la presentació Eustaquio Barreda, coordinador Tècnic de la delegació de Castelló, d'un servici que “sorgix com a resposta a la necessitat d'atendre els adolescents i joves que se senten més còmodes i es desemboliquen millor en xarxes socials i mitjans escrits”. L'horari d'atenció és de 18.00 a 00.00 hores de dilluns a divendres.

En este sentit, la diputada de Benestar Social de la Diputació de Castelló, Marisa Torlà, acompanyada pel president de l'Associació el Telèfon de l'Esperança, Jesús Montoliu, i la vicepresidenta d'esta, María Jesús García, ha destacat la important labor que realitza el Telèfon de l'Esperança i ha posat en valor este nou servici dirigit als adolescents i joves, ja que “el problema de la salut mental en els joves és un problema creixent que necessita l'ajuda de professionals i entitats com vosaltres”.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació