Marta Barrachina avala el Pla Viu Comunitat Valenciana de la Generalitat

La presidenta de la Diputació assistix a la firma del conveni marc de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a l'impuls d'habitatge de protecció pública en el sòl de les administracions locals

Plan_Vive_Comunitat_Valenciana_1_1.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, avala el Pla Viu Comunitat Valenciana. La primera presidenta de la Diputació ha assistit a la firma del conveni marc de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a l'impuls d'habitatge de protecció pública en el sòl de les administracions públiques.

La presidenta del Govern Provincial compartix amb el Consell la necessitat d'impulsar l'accés a l'habitatge i com ha expressat “la firma de hui és un pas més que important perquè la província de Castelló comence a eixir d'eixe ‘oblit’ pel qual ha passat en els últims anys quant a construcció i rehabilitació d'habitatges socials”.

La màxima representant de la institució provincial ha agraït el gran treball realitzat pel Consell “per donar resposta a eixa emergència social que suposa no disposar d'accés a un habitatge”. “Ara, la província de Castelló estarà en el mapa dels habitatges socials i des de la Diputació de Castelló mostrem el nostre compromís per a garantir el desenvolupament i benestar que mereixen tots els castellonencs, visquen on visquen”, ha afirmat Marta Barrachina.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació