ANUNCI.jpg

 

Marta Barrachina porta a Madrid les demandes de la costa de la província

La presidenta de la Diputació es reunix amb el Secretari d'Estat de Medi Ambient per a traslladar-li les actuacions i inversions necessàries en el litoral castellonenc

reunión_con_el_Secretario_Estado_Medio_Ambiente_1.jpg

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha portat a Madrid les demandes de la costa de la província. La dirigent provincial i el diputat de Medi Natural, José María Andrés, s'han reunit este dijous amb el Secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, per a traslladar les actuacions i inversions necessàries en el litoral castellonenc. Barrachina ha agraït la predisposició del Secretari d'Estat de Medi Ambient: "Ha pogut conéixer en primera persona les necessitats i els problemes reals que té la nostra costa i la importància que té comptar amb la implicació del Govern d'Espanya per a poder donar solucions efectives i eficaces”.

La presidenta de la Diputació ha exposat els problemes que té la costa de la província: "Requereix atenció i protecció especial per la degradació que està patint des de fa dècades. En la Diputació de Castelló no tenim competència en Costes, però sí que ens competeix la defensa dels castellonenc. Per això alcem la veu, perquè el Govern Central s'implique en la protecció de la nostra costa.

Després de la reunió amb els municipis costaners el 7 de maig, Barrachina va entregar al Secretari d'Estat de Medi Ambient un document que recull la situació i les necessitats dels municipis costaners de Castelló. L'objectiu és que el Govern Central conega la importància de protegir la costa castellonenca i establisca un pla d'acció conjunt. També es van tractar temes com la demolició d'immobles en domini públic i la modificació de la normativa de costes.

La presidenta va demanar agilitat en els tràmits i que s'informe els ajuntaments sobre les actuacions. "Esperem que el Ministri considere les nostres peticions i atenga la costa de la província", va concloure.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació