ANUNCI.jpg

 

El termini per a presentar propostes en els I Premis Provincials de la Juventud finalitzarà el 3 de juny

La Diputació de Castelló afirma que amb la iniciativa vol reconéixer i valorar l'enginy i la creativitat dels jovens castellonencs

diputada_María_Tormo_-_Premios_Juventud_2.jpg

La Diputació de Castelló ha animat als jóvens castellonencs a participar en els I Premis Provincials de la Juventud, una iniciativa que busca reconèixer i valorar l'enginy i la creativitat de les noves generacions de la província. La iniciativa està dirigida a persones d'entre 14 i 30 anys i estableix cinc disciplines. El termini per a presentar propostes finalitza el pròxim 3 de juny. "L'objectiu és ajudar i impulsar als joves al fet que desenvolupen la seua idea i demostren el seu talent, perquè eixe talent pot ser en un futur una font de riquesa o ocupació per al nostre territori, ha destacat María Tormo, la diputada provincial.


Les cinc disciplines fixen uns premis econòmics que reconeixeran el valor de les idees guardonades. En les cinc es valorarà i premiarà l'originalitat de la idea i la qualitat del treball. “Volem implicar la nostra joventut en l'èxit del nostre territori perquè ells són el futur de la nostra província”, ha subratllat la diputada provincial. D'una banda, el premi a la iniciativa empresarial, dirigit a reconéixer el valor d'un projecte traduït en activitat econòmica. També els mitjans socials, dirigit a blogs, perfils o canals emprats com a element de desenvolupament en plans tan diversos com el cultural, formatiu, educatiu o divulgatiu, entre altres.

En l'àrea cultural, s'aposta per la música, en la modalitat de grup o solistes. El treball inclourà un sol tema original de qualsevol estil musical, que anirà acompanyat de la lletra de la cançó. A més, en el pla literari les bases van dirigides a joves que desenvolupen la seua creativitat en l'àmbit dels relats breus, amb temàtica i estil lliure. Completa la convocatòria la fotografia digital que dona llibertat als interessats per a concórrer al certamen amb una temàtica lliura sense composicions, ni muntatges. La imatge, presa amb càmera digital o amb un sistema tradicional, pot estar en blanc i negre o en color.


En el cas d'un grup musical, almenys el 51% dels seus components hauran de complir el requisit d'edat i domicili, mentre que, en el cas d'un duo, tots dos components hauran de complir-lo. A més, si es tracta d'una societat mercantil, l'activitat empresarial i el domicili social ha de ser a la província de Castelló i la data de constitució de l'empresa haurà de ser posterior a l'1 de gener de 2023. El 51% dels seus socis hauran de ser persones físiques amb edats compreses entre 16 i 30 anys.

“Desitgem que els joves aposten per la seua terra per a desenvolupar el seu projecte i que senten el suport de la Diputació de Castelló. Ells són el demà, el futur d'esta província”, ha conclòs la diputada provincial.

 

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació