ANUNCI.jpg

 

La Diputació de Castelló reunix càrrecs públics de la província en una jornada formativa relacionada amb la integritat institucional i el bon govern

L'objectiu de formar i informar als càrrecs públics de la província per a previndre i corregir casos de corrupció 

jornada_formativa_antifraude_1.jpg

La Diputació Provincial de Castelló ha reunit càrrecs públics de la província en una jornada formativa relacionada amb la integritat institucional i el bon govern, amb l'objectiu de sensibilitzar, informar i formar a tot el personal amb càrrec públic de la província per a previndre, detectar i corregir casos de frau, corrupció i conflictes d'interessos.

El diputat de Recursos Humans de la institució provincial, Ximo Llopis, ha manifestat: “Esta formació naix del compromís que l'equip de Govern Provincial té amb els 135 municipis de la província amb la finalitat de protegir tot el nostre territori enfront de la corrupció. Contra la corrupció hem de ser implacables, per ètica i per responsabilitat política. És fonamental que esta problemàtica siga abordada de manera efectiva, per això, hem reunit càrrecs públics de la província amb la intenció d'impulsar bones pràctiques i evitar la corrupció”.

La jornada, emmarcada dins del marc del Protocol de col·laboració funcional subscrit entre l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana i la institució provincial ha sigut dirigida per Joan Linares, director de l'Agència Valenciana Antifrau, i Teresa Clemente, directora adjunta i d'assumptes jurídics de l'Agència Valenciana Antifrau.

La matèria a tractar ha versat sobre les obligacions derivades de la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció. "D'esta manera, complim amb el que es preveu en el punt 5 del referit protocol, comprometent-nos totes dues entitats a la realització d'una jornada formativa per als càrrecs públics relacionada amb la integritat institucional i el bon govern, ha subratllat el diputat provincial. També manifestava que, amb esta formació destinada a càrrecs públics, continuen amb el compromís de col·laborar amb l'Agència Valenciana Antifrau.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació