Xilxes tanca la temporada d'estiu amb resultats positius en Q de Qualitat Turística i Bandera Blava a les platges

xilxes5octÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, repassem les últimes notícies del municipi, com el resultat positiu de les inspeccions Q de Qualitat Turística i Bandera Blava; l'adhesió al Manifest per a la Digitalització de l'Ús urbà de l'Aigua a la Província de Castelló; i l'agenda prevista per a aquest cap de setmana.

Balanç de les festes de Xilxes amb José Martínez i José Manuel Navarro

xilxes28sepÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, i amb el regidor de Festes José Manuel Navarro, fem un balanç de les recents festes patronals que s'han celebrat a Xilxes amb normalitat després de dos anys de pandèmia. També repassem altres qüestions d'actualitat com el procés de licitació de la passarel·la de la platja o l'avanç de les obres de la canalització d'aigua entre el municipi i la platja.

Repassem l'actualitat de Xilxes, poble que continua amb les Festes del Crist de la Jonquera

melchor21sepÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, repassem l'actualitat del municipi, que continua celebrant les Festes del Crist de la Jonquera. A més, parlem d'altres qüestions com l'adequació d'algunes zones de cara a les possibles pluges torrencials d'aquesta tardor.

Xilxes presenta la programació cultural del 9 d'octubre

erik26sep.jpegÀUDIO | Amb el regidor d'Educació i Cultura a Xilxes, Erik Segarra, coneixem tota la programació que es farà al poble per a celebrar el 9 d'octubre. A més, repassem els últims detalls referents al curs escolar, com les inscripcions de les activitats extraescolars o l'escola municipal d'anglés.

Xilxes obri la convocatòria per a l'equip laboral i per a l'alumnat del Taller d'Ocupació de Jardineria

melchor14sepÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, coneixem l'activitat més recent del municipi, com l'obertura de la convocatòria per a conformar l'equip laboral i l'alumnat del Taller d'Ocupació de Jardineria, un projecte subvencionat per LABORA. També parlem de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera, que comencen hui la programació amb el muntatge de cadafals i estaran en marxa fins al diumenge 25 de setembre.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

EUROMONEY

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació