Xilxes arranca els cursos de valencià per a adults amb totes les places cobertes

melchor1feb.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hui hem repassat l'actualitat de Xilxes amb l'alcalde del municipi, José Martínez Melchor. Ens ha parlat dels cursos de valencià per a adults, que arranquen amb totes les places cobertes. A més, coneixem també que Xilxes, La Llosa i Alfondeguilla es van reunir ahir en assemblea per constituir provisionalment la Mancomunitat Plana Baixa, destinada a la gestió de Serveis Socials.

Xilxes renova el Pla de Tractament Aeri contra els mosquits al municipi

melchor25gen_1.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hui hem parlat amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, qui ha repassat l'actualitat més destacada del municipi. Ens ha parlat del Pla de Tractament Aeri contra els mosquits, que es renova també per a enguany. A més, fa un balanç del que fou Fitur 2023 i de la programació de Sant Antoni que van celebrar el cap de setmana passat, entre altres.

Xilxes portarà el TriXilxes i el Terraneo Motor Festival a Fitur 2023

melchor11gen_1.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hui hem repassat l'actualitat de Xilxes amb l'alcalde del municipi, José Martínez Melchor. En aquesta ocasió ens ha parlat de Fitur, ja que la pròxima setmana portaran a la Fira del Turisme el TriXilxes i el Terraneo Motor Festival (anteriorment Mediterrani Motor Festival). A més, la setmana vinent també recolliran en Madrid el distintiu Q de qualitat turística.

Xilxes tanca l'any 2022 amb més de 2.800 habitants censats

melchor4gen_1.jpegÀUDIO | Com cada dimecres, hui hem repassat l'actualitat de Xilxes amb l'alcalde del municipi, José Martínez Melchor. Ens ha parlat d'algunes de les qüestions principals del ple ordinari corresponent al mes de desembre, com l'augment d'habitants que han experimentat enguany, la subvenció rebuda de la Diputació de Castelló per digitalitzar la xarxa d'aigua, el pla d'emergències de les platges i el pla d'estratègia turística.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació