apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

Xilxes diu sí a la passarel·la i a la piscina en el municipi

melchor10nÀUDIO | L'Ajuntament de Xilxes ha acceptat i aprovat en ple extraordinari les condicions generals de Costes per a la reparació de la passarel·la. El pressupost municipal d'enguany dedicarà 258.000 euros per a aquestes actuacions. Per altra banda, ahir dijous se va aprovar en ple l'establiment del servei públic local de piscina, un projecte àmpliament demandat per la ciutadania i que forma part d'un paquet de millores urbanístiques que l'equip de govern té previst desenvolupar. Ens ho ha contat l'alcalde, José Martínez Melchor.

Xilxes vol tindre la passarel·la a punt per a l'estiu

melchor12eÀUDIO | Amb l'alcalde de la localtitat, José Martínez Melchor, hem parlat de la resolució favorable de Costes per a reparar la passarel·la. L'Ajuntament destinarà 259.000 euros per a les obres. També hem tractat altres qüestions d'actualitat com les obres al Carrer Barranquet i Moncofa, i les perspectives per a l'any 2022 que l'alcalde qualifica com a interessant.

Ajudes Pla Reactivem i instalacions per a la pràctica d'activitats amb cavalls en Xilxes

melchor22dÀUDIO | L'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor, ha repassat l'actualitat de la setmana que una volta més està marcada per la incidència còvid. També hem conegut les ajudes del Pla Reactivem, i les noves instal.lacions municipals per a la pràctica d’activitats amb cavalls de l’Associació Equestre de Xilxes, que s’ha ubicat junt a la Ciutat Esportiva de L’Alter.

 

Xilxes tindrà nova canonada d'aigua potable del poble a la mar

navarro13sÀUDIO | Amb el regidor d'Urbanisme i Interior, José Manuel Navarro, hem repassat l'actualitat de Xilxes i hem conegut importants actuacions que van a ficar-se en marxa en el municipi com la nova canonada d'aigua potable entre el poble i la mar, que se suma a la ja feta del clavegueram, i que culminarà amb el projecte de carril bici. A banda d'açò també hem repassat l'últim plé ordinari i altres informacions que conformen l'actualitat de Xilxes en este primer dia del mes desembre.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació