La Generalitat atendrà les peticions de l'Ajuntament de Xilxes sobre la millora de la línia 4 d'autobús

martinezmelchor 7 julÀUDIO | Important reunió la de divendres entre el director general de Transport, la directora general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible i l'alcalde de Xilxes amb la finalitat de considerar les demandes del municipi i donar resposta a la necessitat d'incrementar la freqüència dels serveis d'aquest trajecte d'autobús. Martínez Melchor, alcalde de Xilxes, havia remés una carta a Conselleria el passat mes de juny. Hui hem parlat amb ell d'aquest tema i d'altres qüestions d'actualitat del municipi.

Xilxes prepara un intens estiu i reivindica millor transport de bus durant tot l'any

martinezmelchor 30jÀUDIO | L'estiu ha començat ja en les platges de Xilxes i en l'últim dia de juny hem conegut com afronta el municipi una intensa campanya estival. Amb l'alcalde, José Martínez Melchor, hem conegut els detalls, i també hem sabut de la reinvindicació per a que millore el servei de bus durant tot l'any. Xilxes assistirà també demà a la reunió de la Casa dels Caragols per tal de saber com queda l'assumpte dels bous al carrer.

Café de la Comarca (Erik Segarra, regidor de cultura i educació de Xilxes)

erik18jÀUDIO | Erik Segarra ens ha parlat de la programació cultural de la mar, de la wifi que abarcarà enguany tot el passeig, així com sobre l'estat de la cobertura de fibra al districte marítim. També hem conegut coses de la compra del forn del segle XIX per a convertir-lo en museu, i altres qüestions d'interés.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació