Anunci superior principal Xilxes

Xilxes promociona el seu meló a València

Erik Segarra 13 2 18ENTREVISTA| Amb el primer tinent d'alcalde de Xilxes, Erik Segarra, parlem de la promoció del meló de Xilxes, de l'atur a la localitat, dels serveis municipalitzats, de la creació d'ocupació i de la consulta popular sobre el golf.

La consulta popular sobre els PAIS del Golf de Xilxes serà el dia 11 de març

Jose Martinez 7 2 18ENTREVISTA| Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez, hem informat de tot el que envolta la consulta popular a la ciutadania que es realitzarà el diumenge 11 de març on es pregunta als xilxers i xilxeres si volen que els terrenys dels dos sectors del golf volen que continuen siguent urbans o que tornen a ser rústics.

 

Xilxes es prepara per als contenidors de recollida de la matèria orgànica

Sergi Alejos 9 1 18ENTREVISTA| Amb el regidor de Medi Ambient de Xilxes, Sergi Alejos, hem parlat de les jornades ambientals de la localitat, així como de la preparació per a l'arribada en un parell de mesos dels nous contenidors marrons, els de recollida de la matèria orgànica, que seran obligatoris en totes les localitats al 2020.

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació