Xilxes rep 300.000€ del Pla Edificant per rehabilitar l'escola

WhatsApp_Image_2023-06-16_at_13.56.48.jpegÀUDIO | Hui hem parlat amb Erik Segarra, que tanca amb aquesta legislatura una etapa com a regidor d'Educació a Xilxes. Repassant totes les novetats sobre infraestructures educatives, coneixíem que l'ajuntament disposa de 300.000€ de la Generalitat per a rehabilitar l'escola del municipi. A més, Segarra també anunciava que recentment s'ha climatitzat l'escola d'infantil.

Xilxes compta amb una App per saber l'estat de les platges en cada moment

IMAGEN_NP_27.04.23_2.jpgÀUDIO | En aquesta onada de calor, José Vicente Diago, tècnic de Turisme i Platges a Xilxes, ens fa un balanç del primer mes d'estiu a la costa del municipi. A més, recordava que  hi ha una app interessant per a poder saber en cada moment quines són les condicions del lloc abans de desplaçar-se. Xilxes, que sol ser un destí familiar i tranquil, veu quasi triplicada l’assistència de gent a la costa durant els caps de setmana.

José Martínez s'acomiada com a alcalde de Xilxes després de 8 anys

WhatsApp_Image_2023-06-07_at_12.32.07.jpegÀUDIO | Hui hem parlat amb José Martínez Melchor, actual alcalde de Xilxes que tancarà una etapa després de 8 anys al capdavant de l'ajuntament del municipi. Ha fet una valoració dels resultats i ha enumerat els projectes que li agradaria que continuara el nou equip de govern. Ara encetarà una nova etapa liderant l'oposició, tot i que apostaran pel diàleg i per actuar de forma constructiva, continuant escoltant les peticions de la ciutadania.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació