Xilxes estudia una piscina per al municipi.

Martinez Melchor 6 octubreÀUDIO | Hem repassat l'actualitat de Xilxes amb el seu alcalde, José Martínez Melchor, el qual ens ha contat la nova parada d'autobusos que s'ubicarà en la ronda de circumval·lació; l'ús que es farà del romanent per a millores en el municipi, especialment amb l'ascensor de les instal·lacions esportives; i també hem parlat de la Piscina que vol fer-se en el poble, de caràcter social i gestió pública. 

Erik Segarra, programació del 9 d'octubre a Xilxes

erik octubreÀUDIO | El regidor de Cultura i Educació de Xilxes ens ha contat la programació que té prevista la localitat de cara al 9 d'octubre. Amb Segarra també hem parlat del banc de llibres de lectura, i de la llum verda que va donar el passat ple al tema del Museu.

Food Fest Xilxes 2021 acapara el final de les festes (José Manuel Navarro)

navarro13sÀUDIO | Un cap de setmana d'allò més interessant en Xilxes amb la Food Fest ubicada en la Plaça Joan Pau II i que concentra l'oferta musical, gastronòmica i d'oci. Assistim al final de la programació festiva del Crist 2021, que fins el moment ha tingut una gran acceptació i ha transcorregut amb normalitat. Hem parlat amb el regidor de festes, José Manuel Navarro.

Xilxes pregunta per els fons Next Generation. Actualitat local.

martinez 29sÀUDIO | Dels fons Next Generation amb els qual Xilxes podria optar a recursos per econòmics per a desenvolupar certs projectes especírfics; de la neteja de sèquies; de les recén acabades festes del Crist i de com se presenta l'últim trimestre de l'any hem parlat hui amb l'alcalde del municipi, José Martínez Melchor.

Final de l'estiu i actualitat de Xilxes (Mayte Pinés, regidora de turisme i comerç)

mayte pines 4 8 21ÀUDIO | Amb la regidora de comerç i turisme, Mayte Pinés, hem parlat del final de la campanya d'estiu, també de la bona participació de la gent en les festes que viu la localitat, i obviament d'eixa nova campanya de dinamització comercial ja encetada en Nadal i Pasqua, que es reprén ara en vista de la bona acceptació i que busca fomentar el consum de proximitat i combatre els efectes de la còvid en els sectors més afectats.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació