El pressupost municipal de Xilxes 2021 entra en vigor

josemtnezÀUDIO | Amb l'alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor (foto d'arxiu) hem tingut un "café de la comarca" on ens ha contat l'entrada en vigor del pressupost municipal una volta finalitzat el periode d'exposició pública sense al·legacions; l'inici de les gestiones per executar les actuacions previstes al Carrer Primer de Maig i en la passarel·la; i altres temes com la salut econòmica municipal.

Café de la comarca (Escola de Pilota Valenciana de Xilxes)

jvdiago21eÀUDIO | Amb el coordinador d'esports de l'Ajuntament de Xilxes, José Vicente Diago, hem parlat del termini de preinscripcions de l'Escola de Pilota Valenciana per a l'any 2021. Classes que estan dirigides a xiquetes i xiquets majors de 5 anys, obertes també a altres localitats de la comarca. Però amb Diago hem conegut també alguns projectes interessants en l'apartat mediambiental i de platges que prompte seran realitat a Xilxes.

L'Ajuntament de Xilxes es replanteja les relacions amb la Parròquia

navarroagostÀUDIO | No va ser precísament tranquil el diumenge passat a Xilxes per culpa d'una processó. La Parròquia de l'Assumpció argumenta que tenia el permís favorable de la Subdelegació del Govern mentre que l'Ajuntament, que per raons de seguretat no va donar autorització, assegura no tindre constància. A tot açò, amb uns fets posteriors que haguera signat el mateix Berlanga. El regidor d'interior, José Manuel Navarro, diu que l'Ajuntament es replantejarà la relació amb la Parròquia.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació