Xilxes crea un sender interurbà que connecta la platja i el poble

Jose Martinez 18 7 18ÀUDIO| L'alcalde, José Martínez, ens conta tots els detalls, així com altres qüestions de l'actualitat municipal. 

sender interurbà 1L'Ajuntament de Xilxes ha habilitat una nou sender interurbà que connecta el municipi i el nucli marítim, itinerari que pot realitzar-se a peu o amb bicicleta i que s'afegeix a l'oferta turística del municipi, a més de cohesionar els dos nuclis poblacionals. En els últims dies s'han col·locat els diferents senyals i panells informatius al llarg del recorregut, que discorre pel Camí Vell de la Mar, Ràfol, Palmerar i Moncofa fins a arribar a la localitat.

Es tracta d'una iniciativa de les regidories de Turisme i Medi Ambient, la qual pretén afavorir la mobilitat sostenible, augmentar les possibilitats d'oci saludable i afegir nous atractius turístics a la localitat. Aquest sender interurbà s'afegeix a altres rutes com el Sender Blau, reconeixement obtingut el passat any per la creació d'un itinerari totalment accessible que uneix la Platja de les Cases amb el mirador de la platja natural recorrent punts com la passarel·la o les microreserves de flora.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació