Xilxes instal•la una zona de bany per al descans a la Platja del Cirerer

área de descanso playaL'Ajuntament de Xilxes ha instal·lat una zona de bany per al descans a la Platja del Cirerer de la localitat, infraestructura que busca millorar l'experiència dels banyistes baix criteris d'accessibilitat i inclusivitat.

Es tracta d'una instal·lació situada en l'aigua i formada per una estructura amb cadires orientada a persones amb mobilitat o visió reduïda, dependents o embarassades que ha estat facilitada per l'Agència Valenciana de Turisme després d'atendre la sol·licitud de la Regidoria d'aquesta àrea.

Aquesta zona de bany per al descans ha estat emplaçada a la platja accessible de la localitat amb la finalitat d'incrementar la qualitat del servei i seguir potenciant Xilxes com a destinació turística inclusiva amb elements diferenciadors.

Aquesta infraestructura innovadora forma part de l'extens catàleg de serveis i alternatives d'oci inclusiu que ofereix el municipi. Així mateix, aquest estiu també s'han instal·lat dos parcs inclusius i diferents suports isquiàtics en el Passeig Marítim. A més, les persones amb deficiència visual poden gaudir dels itineraris la 'Ruta dels Sentits' o el 'Sender Blau'

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació