Xilxes finalitza les obres de millora del Polígon Industrial amb una inversió global de prop de 375.000 euros

Jose Martinez 8 1 19ÀUDIO| Amb l'alcalde, José Martínez, comentem l'acabament de les obres, la possada en marxa del pressupost municipal o les properes actuacions de semipeatonalització al carrer Carnisseria. 

L'Ajuntament de Xilxes ha finalitzat les obres de millora del Polígon Industrial 'Els Plans', actuació subvencionada amb 293.000 euros per l'IVACE, junt a 74.000 euros més d'aportació municipal que ha possibilitat la renovació d'aquesta zona industrial amb la finalitat de facilitar la instal·lació de noves empreses. Els treballs desenvolupats han posat a punt les infraestructures i serveis d'aquesta àrea.

Així mateix, l'asfaltat de vials ha estat una de les accions principals del projecte, a la qual s'ha sumat la creació de zones verdes, la renovació de la il·luminació i la instal·lació de nova senyalització i de punts d'enllumenat en el recorregut biosaludable que connecta el municipi amb el polígon. Les Regidories d'Indústria, Urbanisme i Medi Ambient han treballat de la mà per a materialitzar la modernització del polígon industrial.

Al llarg de la legislatura l'equip de govern ha mostrat la seva voluntat per incrementar la competitivitat d'aquesta zona empresarial mitjançant altres intervencions com l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat considerablement la circulació per aquest punt.

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació