L'Escola Infantil de Xilxes aconsegueix la seua selecció per al Saló Internacional ‘Simo Educació’ amb el seu projecte de mindfulness

Erik Segarra 10 9 19AUDIO| El regidor d'Educació, Erik Segarra valora l'inici de curs, el projecte Pati Obert, el pla Edificant i l'actualitat de l'Escola Infantil Municipal de Xilxes Isabel González Torres.

L'Escola Infantil Municipal de Xilxes ‘Isabel González Torres’ ha aconseguit la seua selecció per al Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa ‘Simo Educació’ amb el seu projecte ‘S3P: Mindfulness: atenció plena de 0 a 3 anys, una nova realitat’, el qual ha estat desenvolupat per David Ruiz i Maria Luisa Teresa en el centre educatiu durant l'últim curs.

La iniciativa ha estat seleccionada pel jurat de 200 projectes innovadors de tota Espanya, quedant així finalista junt a altres 29 experiències de tots els nivells educatius. A més, la de Xilxes és l'única escola infantil seleccionada de tota la província de Castelló i l'únic centre d'infantil dels ponents finalistes.

El projecte, orientat al desenvolupament interior emocional, ha obtingut resultats molt positius amb la participació de família, alumnes i docents. De fet, el mesurament dels nivells d'atenció ha arribat al 400% superant totes les expectatives.

L'esdeveniment ‘Simo Educació’ se celebrarà en Fira Madrid del 5 al 7 de novembre, de manera que les experiències seleccionades seran presentades en format de ponència i optaran a ser candidates als VII Premis a la Innovació Educativa com a Millor Experiència Innovadora.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació