L'Ajuntament de Xilxes treballa en la neteja i reparació de la platja després del temporal

temporal platja

L'Ajuntament de Xilxes està desenvolupant treballs de reparació i neteja de la zona marítima després d'una primera avaluació de les conseqüències del temporal dels últims dies.

El regidor de Turisme, Alberto Ferrando, i el regidor de Medi ambient, Sergi Alejos, han visitat el litoral amb l'objectiu de fer un seguiment de l'estat de la platja, les dunes, el passeig marítim i els diferents accessos.

Les tasques principals s'estan centrant en la zona del Carrer 16 al càmping situat en el poblat marítim, accés que havia quedat tallat per l'aigua i que s'està restablint amb una màquina amb pala.

Els operaris de la Brigada Municipal s'han encarregat de realitzar una neteja general retirant l'acumulació d'algues i diferents residus que el fort onatge ha espentat cap al passeig, que en alguns trams ha quedat cobert de pedres.

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha afirmat que “necessitem que el Ministeri desenvolupe ja els plans de regeneració i protecció de la costa per a evitar els quantiosos danys que patim cada vegada que hi ha un temporal, els quals ens obliguen a treballar a contrarellotge perquè el litoral estiga en condicions de cara a Setmana Santa”. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació